Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk terras en lekker”
Beoordeling van Brasserie De Lange Max

Brasserie De Lange Max
Geclassificeerd als nr. 1 van 16 Restaurants in Koekelare
Keukens: Belgisch
Beschrijving: Diversie snacks (Croques, spaghetti, ijsjes, ...) te verkrijgen alsook verse pannenkoeken en wafels.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Diversie snacks (Croques, spaghetti, ijsjes, ...) te verkrijgen alsook verse pannenkoeken en wafels.
2 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Handige parking, mooi buitenterras. Snelle bediening. Croque Monsieur was zeer lekker, met voldoende groentjes. Garnaalkroketten ook lekker met verse frietjes. Enkel jammer dat er niks van groentjes lag bij de frikadel van onze dochter.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Melissa G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (61)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

4 - 8 van 61 beoordelingen

18 april 2019 beoordeeld

Fietsend langs Koekelare op de middag herinnerden we onze de pannekoeken die we mochten eten in de lange Max op open monumentendag vorig jaar. Deze waren heerlijk en dat deed ons besluiten daar ons middagmaal te nuttigen. Vriendelijk werden we door het personeel ontvangen. Een jobstudent haar eerste dag werd met veel ijver begeleid en bijgestuurd wat voor ons aangenaam aanvoelde. We kozen voor het boerenbrood met gandaham en kaas. Ongelooflijk wat ons werd voorgeschoteld. Streekproducten, ham van uitstekende kwaliteit, verschillende soorten kaas en tal van smaakmakers die het geheel af maakten. Een maaltijd om U tegen te zeggen. Een oprechte teaser om ook de andere gerechten eens te proberen. We komen zeker terug.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank GwennyG8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2018 beoordeeld

Ter gelegenheid viering 11 november en einde wereldoorlog 1, museum en site Lange max bezocht. Wekelijks prachtig wat die mensen daar neergepoot hebben iedereen zou dit eens moeten bezoeken. Er is nadien ook een prachtige cafetaria te bezoeken aan democratische prijzen ,kunt er ook lekker eten. Vergeet de wandeling niet naar de opgegraven put waar het kanon gestaan heeft!!! Neem foto bij de Vredesboom.!!!

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank jdav1958
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijne West-Vlaamse gastvrijdheid...als Limburger voelt dat echt aan als thuiskomen.
Hele vriendelijke ontvangst en superlekker Eten! Een echte aanrader. Geheel onverwacht kwamen we hier terecht terwijl we op vakantie in Veurne zijn. En bezochten de zaak al een tweede keer...meer woorden zijn niet nodig om dit leuke adres te omschrijven!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Elke211
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2018 beoordeeld

Toevallig binnen gevallen na een dagje geo-caching in de buurt .
Vriendelijke bediening en lekkere ( groooote ) pannekoeken gegeten ! :-)

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Danny W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie De Lange Max bekeken, bekeken ook

Koekelare, West-Vlaanderen
Koekelare, West-Vlaanderen
 
Gistel, West-Vlaanderen
Gistel, West-Vlaanderen
 

In Brasserie De Lange Max geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.