Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dhr”
Beoordeling van De Hertog Van Arenberg

De Hertog Van Arenberg
Geclassificeerd als nr. 3 van 16 Restaurants in Koekelare
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
16 november 2019 beoordeeld

Een vriendelijke verwelkoming zeer ruime keuze en vriendelijke bediening en was verrast van de prijs prijs/kwaliteit aan te raden voor iedereen

Datum van bezoek: november 2019
1  Bedank Sanikrin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (45)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 45 beoordelingen

3 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangename sfeer, ruime verzorgde schotels . Vriendelijke bediening , gewoonweg een aanrader. Prijs /kwaliteit top. We komen hier terug!!!

Datum van bezoek: februari 2017
2  Bedank jurgenvdb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2019 beoordeeld

van het aperitief, tot het dessert was alles heel lekker, een aanrader voor iedereen, je moet er eens geweest zijn, wij komen zeker terug

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank KatrienD126
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2019 beoordeeld

Heel lekker gegeten, vlotte vriendelijke bediening die goed rekening houden met je aperotijd. Er is een heel uitgebreide kaart, voor elk wat wils. De scampi-bereidingen en de cote a l'os zijn mijn favoriet!!!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Andy E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig restaurant , top bediening en het eten was echt subliem , een pluim voor de kok! Wij komen zeker terug .

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank stabb17
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Hertog Van Arenberg bekeken, bekeken ook

Koekelare, West-Vlaanderen
Koekelare, West-Vlaanderen
 
Koekelare, West-Vlaanderen
Koekelare, West-Vlaanderen
 

In De Hertog Van Arenberg geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.