Beoordeeld op 21 april 2021

De Nobel kamer die wij hadden was echt prachtig! De badkamer was ook heel mooi. Het bad was groot genoeg voor 2. Zeer aangenaam verblijf, met een uitstekende service. Warm ontvangen en volledig kunnen genieten. De extra kosten voor drank en eten vond ik wat te veel, maar de prijs-kwaliteit voor de kamer is zeker dik in orde.

Datum van verblijf: april 2021
Beoordeeld op 24 maart 2021

Een echte aanrader! Schone kamers, gezellig, goed ontbijt, mooie kamers, goed bereikbaar! Hier gaan we zeker nog eens terugkomen. De gastvrouw is echt fantastisch! Zij heeft de gave het een ieder naar de zin te maken!

Datum van verblijf: maart 2021
Beoordeeld op 10 maart 2021

Beste verblijf ooit...
De gastvrijheid is top.
Kamers zijn zeer mooi en romantisch ingericht wat je dadelijk in een andere mindset verzet.
Echt een aanrader voor iedereen.
Lekker relaxen op de kamer of genieten van de natuur...

Datum van verblijf: maart 2021
Beoordeeld op 23 februari 2021

Een heel aangenaam guesthouse met een heel warm en gezellig interieur, en een ongelooflijk fantastische gastvrouw ! Anouk is definitely part of the success !

Een echte aanrader ! Ik ga daar heel zeker terug ... :-)

Datum van verblijf: februari 2021
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 9 december 2020

mooie gezellige b&b. super vriendelijke gastvrouw! Anouck doet je meteen thuis voelen. mooie kamer (suite Nobel) jammer dat er geen douche is. gelegen in een rustige wijk van waaruit je snel naar Natuurpark de Hoge Kempen kan.

Datum van verblijf: december 2020