Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (57)
Beoordelingen filteren
57 resultaten
Waardering van reizigers
46
10
0
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
46
10
0
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 57 beoordelingen
Beoordeeld op 7 oktober 2020

Eind juli volgde ik het kruidenarrangement met mijn mama en het was een geweldige ervaring! Op de dag van aankomst werden we hartelijk ontvangen door het gehele gezin en gingen we alvast op verkenning met behulp van een zelfgeschreven wandelgids. De volgende dag een heerlijk vers ontbijt gekregen met onder andere zelfgemaakte confituur die ons beide kon bekoren! Daarna volgde een lezing over eetbare planten en hun eventuele medicinale werking. Als biologe in opleiding was dat zeker een mooie toevoeging aan mijn kennis van planten. Tijdens de daaropvolgende wandeling kregen we wederom veel uitleg over de planten door Els en over de geschiedenis van de regio en de herkomst van plantennamen door Bart. Wederom interessant en leuk om te doen! Ook het kokkerellen en proeven van deze verrassende bereidingen was een topmoment voor de smaakpapillen. Ik wil ook Flor, Jasper en Malaika bedanken om met mij het hoogteparcours te doen met als afsluiter een plons in het ecologische zwembad. Zeker een geslaagd weekend bij zeer aangename, warme en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader voor iedereen met interesse voor eetbare/geneeskrachtige planten en keukenprins(ess)en. ;)

Datum van verblijf: juli 2020
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Nynke_Paepen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bart Boydens, Eigenaar van B&B De Notelaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2020

Dag Nynke,
Leuk je toffe berichtje hier te vinden, dat doet ons deugd ! We helpen onze gasten graag om het hier naar hun zin te hebben. Hopelijk ontmoeten we jullie nog eens !
Els en Bart

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2020

Wij waren op zoek naar een last-minute Q-time moeder-dochter-weekend in volle Corona-tijd. Heel toevallig was er een plaatsje vrijgekomen voor het kruidenarrangement in B&B De Notelaar. Els en Bart zorgden voor een hartelijke ontvangst in de tuin met een glaasje vlierbloesemsap. Er werd al wat info gegeven over de invulling van het kruidenarrangement; wij hadden er zin in!
Na het heerlijke ontbijt met verschillende soorten zelfgemaakte confituur (my favorite: peer/kaneel!), een eitje, verschillende soorten beleg, krokante verse pistolekes en lekkere kruidenthee kregen we van Els heel wat info over de kruiden en eetbare planten in de buurt en in de tuin. Wat een kennis! Daarna gingen we zelf plukken onder begeleiding van Els en Bart. Els vertelde honderduit over de kruiden en Bart gaf een stukje geschiedenis van de Zwalmstreek en liet ons hele mooie plekjes zien langs de Zwalm (jullie zijn geboren natuurgidsen!). Met een volle mand kruiden en bloemetjes keerden we terug en startte de kookworkshop. Els had dit heel goed voorbereid met een mini-kookboekje: aperitiefhapjes versieren met de geplukte bloemetjes, brandnetelchips (verrassend lekker!), brandnetelsoep, quiche met de geplukte kruiden en een overheerlijk dessert (basilicumsorbet). Het was heel mooi weer, dus konden we het meeste buiten voorbereiden. En dan kwam het moment suprême: alles proeven! Wat een lekkernijen, heel verrassend ook! Het werd een heel gezellige zomeravond met een heel fijn gezin!
De laatste dag was er tijd voor wat avontuur in de hoogte (THNX Flor om mijn dochter veilig door de hoge bomen te gidsen!) en lekker relaxen aan de ecologische zwemvijver.
Kortom, dit was quality-time met een grote Q! Dankjewel Els en Bart, Jasper, Malaika en Flor voor dit fijne weekend! Jullie doen dat super goed! Wij komen vast en zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: juli 2020
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rianne2403
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bart Boydens, Eigenaar van B&B De Notelaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2020

Waaw Rianne,
Quality time met een grote Q ! Dat is leuk om te horen !
Blij dat jullie het hier zo goed hadden, hopelijk tot gauw nog eens,
Els en Bart

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2020

Gastvrij werden we onthaald en gelijk bleek de persoonlijke aandacht. Bart en Els vertellen je graag over de omgeving en over de natuur. Ga ook zeker de kruidenwandeling doen. 's avond reuzenbovist gegeten, dat was een primeur en erg lekker. Aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 788erikg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bart Boydens, Eigenaar van B&B De Notelaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2020

Dag Erik,
Het was voor ons ook een aangename ervaring dat jullie zo openstonden voor ons genieten wat de natuur in onze omgeving ons biedt ! Wij hebben ook genoten van jullie verblijf hier, hopelijk tot nog eens !
Els en Bart

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2020

Kamers en sanitair perfect in orde en zeer ruim. Fantastisch bed om volledig tot rust te komen.
Bijzonder leuk dat je op wandelafstand naar het nabijgelegen restaurant/bistro kan gaan waar je dan ook nog lekker kan eten en gezellig kan vertoeven.
Uitstekende gastvrouw en -heer die je onmiddellijk op je gemak stellen. Voor motorrijders als wij een extra surplus met de privé garage die gebruikt mag worden als stalling....en in wat een kader dan nog !
Een echte aanrader !

Datum van verblijf: september 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank hd-luc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bart Boydens, Eigenaar van B&B De Notelaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2020

Dag Luc,
jullie zijn met "de bende" altijd van harte welkom hier ! En in onze polyvalente ruimte mogen de motoren inderdaad overnachten, we hebben zelfs een winch voorzien om het sleutelen makkelijker te maken als dat nodig zou zijn.
Els heeft nog steeds pret-oogjes wanneer ze vertelt over haar ervaring op jullie motor !
En Felix, onze kat, is een drietal weken niet de polyvalente ruimte durven binnengaan uit vrees voor het geronk van de motoren, maar hij is er al over...
Groetjes aan jullie bende, en heel graag tot nog eens !
Els en Bart

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2020

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Bart en Els met een drankje naar keuze, van kruidenthee tot een streekbiertje. Na gezellig bij elkaar gezeten te hebben, zijn we met Els vlierbessen gaan plukken, ondertussen haar kennis delend. Dit leverde een prachtige wandeling en wetenswaardigheden van verschillende struiken op. Bij terugkomst van ons diner, was Els nog volop bezig met het verwerken van de bessen, wat een energie.
Na het ontbijt begon de workshop koken met kruiden gegeven door, je raad het al, Els. Wat weet zij met passie over dit onderwerp te vertellen, de tijd vliegt voorbij.
Na een pauze samen de kruiden plukken en een heerlijk diner bereiden. ook de hapjes en het drankje werden hierbij niet vergeten. Ooit gehoord van Brandnetel- chips? Een geweldige dag, Fantastisch!

Natuurlijk vergeten we Bart niet, die elke morgen voor zijn gasten verse broodjes in het naburige dorp gaat halen en altijd probeert iets voor zijn gasten op stapel te zetten en van een gezellig praatje houdt.

Een GEWELDIGE B&B
Een GEWELDIGE gastheer en gastvrouw
Een GEWELDIG genieten
Dus in één woord GEWELDIG !!!!!

Datum van verblijf: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Schoon66
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bart Boydens, Eigenaar van B&B De Notelaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2020

Dag Henny, Leida en Monique,

Dankjewel voor jullie mooie woorden ! We apprecieren het enorm.
We kijken er naar uit om jullie nog eens te mogen ontmoeten !

Els en Bart

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken