Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Booking.com
Lol.travel
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (57)
Beoordelingen filteren
57 resultaten
Waardering van reizigers
46
10
0
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
46
10
0
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
16 - 21 van 57 beoordelingen
Beoordeeld op 18 juni 2020

Zeer mooie locatie met alle nodige accommodatie die men kan verwachten voor een excellent verblijf. Men biedt ook tal van arrangementen op aanvraag aan.
De streek is eenechte aanrader. Midden in de Vlaamse Ardennen.voor wandelaars en fietsers en waar paradijs.

Kamertip: Lekker ontbijt.
Datum van verblijf: juni 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Jo-wandelingen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
De-Notelaar, Eigenaar van B&B De Notelaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juli 2020

Dag Jo,

Het is leuk te lezen dat je zo'n goeie ervaring had, niettegenstaande de corona maatregelen die we moesten treffen ! Blij dat het niets afdeed aan het genot van je verblijf ! Laat ons gerust weten hoe we de kamers nog kunnen verbeteren !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 december 2019 via mobiele applicatie

We hadden op doorreis een overnachting nodig. Toevallig hadden ze hier nog een kamer vrij. We werden enthousiast onthaald en getrakteerd op een lekker drankje. De kamer is ruim en smaakvol ingericht. De badkamer is netjes en compleet. We hebben heerlijk geslapen en nog lekkerder ontbeten. Els en Bart zijn hartelijke mensen waarbij je je direct op je gemak voelt. Het is een geweldige ervaring en wij hebben genoten.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank sasje33
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
De-Notelaar, Eigenaar van B&B De Notelaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2020

He, dit is leuk lezen ! Blij dat jullie 't naar je zin hadden, en hopelijk tot gauw !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2019

Bart en Els, bedankt voor de prima vakantie die jullie ons bezorgd hebben. De warme ontvangst en gastvrijheid, heeft er voor gezorgd dat we het prima naar onze zin hadden. De B&B is zeker een uitstekende uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers in de Zwalmstreek.

Datum van verblijf: september 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PaulTielen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
De-Notelaar, Eigenaar van B&B De Notelaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2019

Dag Paul,
Dankjewel voor je mooie woorden !
Hopelijk tot gauw eens,
Els en Bart

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2019

Excellente ligging, zeer warm onthaal en een prachtomgeving. Els en Bart doen er werkelijk alles aan om je een superrelax verblijf te gunnen. Gezellig en uitgebreid ontbijt. Bart tovert je een geschikte wandel-of fietstocht tevoorschijn. Echt een topper!

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Dirk D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
De-Notelaar, Eigenaar van B&B De Notelaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2019

Dag Dirk,

Blij dat het jullie zo bevallen is. We doen graag die extra inspanning om een gepersonaliseerde route uit te stippelen voor je. Hopelijk tot weerziens !

Els en Bart

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2019 via mobiele applicatie

Fijne ontvangst, zeer warme familie die de B&B uitbaat. Aanbod van eigengemaakte vlierbloesemsiroop en notenporto bij ontvangst, was heerlijk lekker.

Lekker en verzorgd ontbijt, heerlijk gebruik van de welness faciliteiten.

Gastheer en -vrouw tonen ook de leukste plekjes aan om te eten en van de natuur te genieten.

Een aanrader!

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Isabelle T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
De-Notelaar, Eigenaar van B&B De Notelaar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2019

Dankjewel voor je mooie review, Isabelle ! Hopelijk zien we jullie gauw terug ;-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken