marl12015
Aalst, België

rustig gelegen

3,0 van 5 bollen23 jul 2019 beoordeeld
het is er rustig maar de vloer was niet te proper. de kamers zijn ruime met een ruime badkamer. het ontbijt is ok zeker met de vraag of je een eitje wil en hoe het gebakken moet zijn. het personeel is er vriendelijk
Datum van verblijf: juli 2019
Meer hotels in bekijken
Beoordeeld op 11 november 2018

We waren op zoek naar een hotel rond de meren van l'Eau d'Heure en kwamen hier terecht, op een dertigtal kilometer van het mooie domein. Het hotel is heel rustig gelegen, net buiten Lobbes. Alle kamers liggen op het gelijkvloers met uitzicht op de tuin. De bomen stonden er prachtig in rode herfsttinten! Wij hadden een budget-kamer: ruim en netjes. We sliepen uitstekend op de 2 afzonderlijke matrassen. Er zijn ook veel kasten, een bureau, zeteltjes en zelfs een frigo op de kamer. Je krijgt hier echt waar voor je geld! Voor het ontbijt moet er afzonderlijk betaald worden. Je wordt er vriendelijk onthaald en alles is verzorgd en lekker.

Datum van verblijf: november 2018
Beoordeeld op 26 juli 2017

zeer nette ruime kamer met nodig komfort.
ontbijt was standaard zonder uitschieters maar correct
De ontvangst was hartelijk en behulpzaam
Er is eetgelegenheid in de directe omgeving.
Dit hotel is ingericht voor congressen en vergaderingen
De gewone reiziger is er echter ook welkom.

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 26 juli 2015 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier als tussenstop en waren blij verrast van de ruime kamers en het grote bed. Ontbijt was goed. Het restaurant had een heel lekkere menu. Wel jammer dat er geen digestief kon aangeboden worden en dat er geen bar was.

Datum van verblijf: juli 2015
Beoordeeld op 8 september 2014

Ligging niet ideaal om de de Samber te bereiken met de fiets, meestal via Thuin dat in het dal ligt en terugkeren met de fiets is moeilijk wegens groot hoogteverschil! Tip voor de balie: informeer de gasten over eventueel makkelijke toegang tot de ravel!
Hotel zelf geeft een aangename eerste indruk met een leuke, aangename, luchtige ontbijtruimte! Kamers bieden echter weinig sfeer en gezelligheid.
Gratis Wifi in alle kamers zou zeker een meerwaarde bieden!
Ontbijt misschien aanvullen met een stuk vers fruit!

Kamertip: Geen voorkeur! Alle kamers zijn hetzelfde!
Datum van verblijf: september 2014
Beoordeeld op 6 september 2014

Zeer ruime kamer met moderne badkamer. Heel rustig gelegen. Heerlijk bed en we hebben dan ook zeer goed geslapen. Kamer geeft uit op terras en veel groen. Ontbijt is correct. Weinig personeel en we werden dan ook met rust gelaten. Restaurant aan overzijde van inkom was toe wanneer we daar waren. Het ziet er trouwens van buiten uit niet erg aanlokkelijk uit....

Datum van verblijf: september 2014