Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
diane j
Antwerpen, België

Teleurstellend, matig

Beoordeling van Albergo La Veranda
2,0 van 5 bollen5 mei 2024 beoordeeld
1 Week was meer dan genoeg : eerste dagen, aangezien het ook buiten maar 10 graden was, was het steenkoud op de kamer, niet genoeg verwarming, noch op de kamer (heb een extra deken moeten vragen, de eerste nacht gewoon kou geleden), noch in de badkamer. De verwarming ging pas 's avonds en 's morgens kort aan. Dekbedden onbekend?.
De zogenaamde heerlijke Ligurische keuken/ gerechten, daar hebben we niet al te veel van gemerkt : niet veel smaak, geen verse groenten, hetzij grote witte bonen, de ene avond lauwe omelet met lauwe gekookte aardappelen,, de volgende avond spiegelei ipv gepocheerd ei, dan weer vrij droog kalfsvlees, of keihard- gegrilde worsten, pasta in verschillende vormen : vaak met pesto, behalve de spaghetti carbonara : droog, kleverig, enkele stukjes spek, ei ? Fegato alla Veneziana is ook niet Ligurisch, zou ik denken. De pizza was overheerlijk, gelukkig, en het was er overal heel proper...
Ligging : inderdaad enorm afgelegen, dus wel rustig met mooi uitzicht
Claudia, enorm vriendelijk, hulpvaardig, met een hart voor de zaak is een waar pluspunt, maar voor 1 persoon die haar uiterste best doet, moet dit héél zwaar zijn...
Totale waardering dus : matig.
Datum van verblijf: april 2024
Reistype: Bezocht met een partner
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
3,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
3,0 van 5 bollenService
3,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Orietta Rossi, Proprietario van Albergo La Veranda, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 6 mei 2024
Buongiorno Signora Diane Janssens,
Thank you very much for your kind advise.

We are really sorry for your words, and we fear your opionion is really related to the bad weather you found, which is really not our faut - and which was in all Italy actually :-)
Everything (included our "remote" position) is really well explained before arriving. Concernig the heating system, we only want to say that when we entered in your room, when you left, there were 23 degrees... we truly think is too much, think about the environment for future generations please! In any case you could have asked and we could have activated it 24 hours a day if this was the problem.

Concenring our kitchen, everyday you had different options, we always use local and fresh products and we prefer simple options rather than frozen products. Fortunately our clients 99% usually appreciate that, and in any case you and your husband always finished your dish ... you could have asked, it's really sad knowing that you were not satisfied on Tripadvisor and not face to face.

Finally we really think bad weather was a really bad point for you that's why you did not properly enjoyed your stay, come and visit us in Summer, we wait for you!

Best regards from sunny Tavarone, the best place in the world!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • eDreams
  • ZenHotels.com
  • Agoda.com
1.5 km van Albergo La Veranda
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
  • BBIT
    € 89
  • ZenHotels.com
5.9 km van Albergo La Veranda
Gratis wifi
Gratis parkeren
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
7.6 km van Albergo La Veranda
Gratis wifi
Gratis parkeren
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
11.0 km van Albergo La Veranda
Gratis wifi
Gratis parkeren
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
11.2 km van Albergo La Veranda
Gratis wifi
Gratis parkeren
het heerlijke zwembad
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
9.3 km van Albergo La Veranda
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.0 km van Albergo La Veranda
Gratis parkeren
Restaurant
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
10.6 km van Albergo La Veranda
Gratis parkeren
Meer hotels in Tavarone bekijken
Beoordelingen (422)
Beoordelingen filteren
422 resultaten
Waardering van reizigers
219
159
30
8
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
219
159
30
8
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 422 beoordelingen
Beoordeeld op 3 oktober 2023

Eenvoudig hotel, heel lekkere keuken, warme sfeer. Zeer gastvrije familie! Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.
Zeer rustige ligging. Gemiddeld half tot uur rijden tot de klassieke hoogtepunten in de omgeving.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank HendrikV388
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Orietta Rossi, Proprietario van Albergo La Veranda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 april 2024
Google-vertaling

Thank you very much!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2023

Zeer rustige ligging, gezellig en familiaal onthaal door de eigenares (4talig).
Het ontbijt en diner waren uitstekend in de Ligurische stijl....lekker.
Ideale uitvalsbasis voor de cinque terre. Mooie plaatselijke wijnkaart.
Een aanrader om weg te vluchten van de drukte.
Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Erwin R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Orietta Rossi, Proprietario van Albergo La Veranda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2023
Google-vertaling

Thank you very much it has been a pleasure meeting you!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2023 via mobiele applicatie

Zeer leuk familie hotel en restaurant. Je voelt je onmiddellijk thuis. Kamers zijn in orde met een goed bed. Leuke typische Italiaanse keuken. Pure smaken, en alle dagen keuze uit verschillende gerechten.Dankzij de gastvrouw toffe lokale wijnen ontdekt. hebben er echt van genoten.

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank christophec2667
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Orietta Rossi, Proprietario van Albergo La Veranda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2023
Google-vertaling

Thank you very much it has been a pleasure meeting you!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2017

Wij hebben een heerlijke week gehad. Lief klein dorpje, wat koeler door de hoogte. Zwembad 15 minuten lopen heuvel af. Er zijn ook electrische fietsen beschikbaar.
Plaatselijke bewoners komen ook eten in La Verande! Het eten is heerlijk puur Italiaans, Home made alles en erg goed ook ontbijt!
Onze hond had het ook goed, veel wandelmogelijkheden rondom.
Wij haden kamer aan de achterzijde met groot terras en prachtig uitzicht. Voorkant is minder door lawaai van terras aan de voorkant.
Minpunt, maar alles went, is de luide kerkklok iedere uur, maar tussen 22.00 uur en 07.00 stil. Wel vroeg wakker dus maar op tijd aan het ontbijt. Sestri Levante is leuk met twee mooie baaien. Baia de Favole heeft hondenstrand met douche, aan het einde van boulevard en aangrenzende leuke strandtent. Wel 30 minuten rijden met auto vanaf Tavarone. Zwembad van sportcentrum was fijne plek.

DT

Kamertip: Achterkant aan terras, mooi uitzicht.
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank L1171WEmariar
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
FamigliaCerisola, Proprietario van Albergo La Veranda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Maria,

Thank you to have shared your experience with all the TripAdvisor community.
It is a great pleasure to read you enjoyed so much your stay with us and we are honoured to read your kind and positive words.

We are all looking forward to the pleasure of welcoming you and our friend "Fellow" again in the nearby future

With our very best regards,
Claudia and Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juli 2016

De albergo werd aangeboden in een aanbod met de cinque terre. Wij vonden het daarvoor te ver afgelegen je bent al een half uur met de wagen onderweg naar sestri levante en van daar uit nog eens 20 minuten met de trein .. in het nabijgelegen centro sportivo was nauwelijks enige activiteit. Zowel ontbijt als diner vonden we te beperkt. De vriendelijke uitbaters spreken nauwelijks enkele woorden frans of engels

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank wilfriedgys
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Orietta R, Proprietario van Albergo La Veranda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juli 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Wilfried
First of all thank you very much for sharing your experience on Tripadvisor. We are a bit surprised from your words since we frequently asked if everything was fine during the meals and even at the check out and you, your son and wife told us it was very good. We would have much preferred that you told us during the stay if something was not ok so that we could have done something special for you! We encourage our Guests to get informed about the location before reserving with us, Tavarone is a little village surrounded by nature and far from the chaotic villages of the coast (20 minutes driving from Sestri Levante). In the package you choose 1 meal was included and every night (except "the pizza night") you had the possibility to choose among 3 first courses and 3 second courses and additionally a dessert. For any assistance you could have spoken with at least one member of our family that speaks English or French. Again we are very sorry if something was not like you expected and we hope to have the pleasure to welcoming you on another occasion!
Best Regards from our Family!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken