Vorige week voor de tweede keer in dit sterrenrestaurant gaan eten. Mooi interieur goede ontvangst en vriendelijke bediening.
Wij kozen voor de 5-gangenmenu die er veelbelovend uitzag.
Bij de aperitief werd eerst fingerfood gepresenteerd in de vorm van churros die veel te pikant waren (zowel de churros als de dipsaus). De begeleidende aperitiefhapjes waren OK maar niet speciaal.
Het eerste gerecht, rauwe tonijn, was niet echt lekker. Koud voorgerecht dat lauw werd opgediend wat de smaak waarschijnlijk niet ten goede kwam. Slechts 4 stukjes tonijn, die ook niet goed versneden was, in een zee van saus. Ook hier weer was de saus te stevig gekruid.
Hetzelfde wat betreft het visgerecht met mosselen. Niet slecht maar de groene curry was veel te overheersend.. Wij gaan regelmatig uit eten in sterrenrestaurants waar wasabi, curry, chili,… worden toegevoegd maar nog nooit heeft dat de gerechten zo overheerst. Dit verwacht je ook niet in een sterrenrestaurant.
De oester en de shortrib waren dan weer super van smaak.
Afsluiten deden we met een bordje lekkere kazen en dito muffin. Alleen jammer dat de sommelier hierbij geen gepaste wijn kon voorstellen.
Over het algemeen deze keer met gemengde gevoelens naar huis gekeerd.