Nancy C
Mechelen, België

Verborgen pareltje

Beoordeling van Guesthouse Ensenada
5,0 van 5 bollen17 jun 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
We hebben 2 nachten hier verbleven , en wat is het daar ongelooflijk mooi !!! Wanneer je toekomt valt je mond open van het uitzicht en de rust . Dan ook een dikke pluim voor Tine en haar man , wat zijn dit superlieve mensen ! We kwamen er echt niks tekort , aan alles wordt gedacht !! Ook het verwarmd zwembad is een +++ , ook het ontbijt echt zalig genieten met het uitzicht op de kreek !! Wij gaan zeker nog is terug naar dit paradijsje 😍
Datum van verblijf: juni 2022
Kleines Hotel, liebevoll angerichtete Speisen!
0.6 km van Guesthouse Ensenada
Aan het strand
3.5 km van Guesthouse Ensenada
Property building
    0.5 km van Guesthouse Ensenada
    Het Eenhoornteam heet u van harte welkom!
    4.9 km van Guesthouse Ensenada
    11.9 km van Guesthouse Ensenada
    Duinhof Holidays appartement II-05
    11.1 km van Guesthouse Ensenada
    The most beautiful hotel in the Netherlands
    12.0 km van Guesthouse Ensenada
    11.0 km van Guesthouse Ensenada
    Hotel Zeeuws Licht
    13.4 km van Guesthouse Ensenada
    Meer hotels in Schoondijke bekijken
    Beoordeeld op 15 mei 2022

Schitterend! Via erfgoed logies op deze bijzondere plek terecht gekomen. Je bent even in een andere wereld, wat een omgeving!
    Gewoonweg fantastisch. Super vriendelijk ontvangen, prachtige kamer (Boomgaardkamer), uitgebreid ontbijt met uitzicht op het water. Genoeg te zien en te doen in de nabije omgeving. Absoluut een aanrader!

Kamertip: Alle kamers hebben een eigen unieke sfeer en inrichting. Kijk op de site voor een juiste keuze
    Datum van verblijf: mei 2022
    Beoordeeld op 29 september 2021

Super verblijf dankzij mooie weer konden we genieten in het zwembad, lekker ontbijt, mooi uitzicht over de kreken. En vooral vriendelijke eigenaars en personeel. Tips over fietsroutes restaurants en uren overzet naar Vlissingen niets was hen teveel. Komen zeker terug.👍😉

Datum van verblijf: september 2021
    Beoordeeld op 9 juni 2021

Wat een bijzonder plekje is dit. Wij verbleven in de Poldersuite. Mooie ruime kamer met een heerlijke douche en eigen terras. Bedden zijn prima en het is brandschoon. Koelkastje op de kamer en je kan koffie en thee zetten. Door de corona mochten ze de kamer niet schoonmaken, maar alles wat je nodig had werd meteen gebracht. Schone handdoeken, Rituals doucheschuim, schone glazen en koffiecups.
    Het uitzicht in fenomenaal. Heerlijk om 's avonds een wijntje te drinken op de vele terrasjes en zithoeken.
    Probeer ook eens een wijn uit de wijnbar. Niet goedkoop maar heerlijk.

Een nadeel, het zwembad was nog niet klaar na de winter. Kwam door het koude voorjaar alleen toen wij er waren was het 25 graden en dan is het wel lekker als je nog even kan zwemmen. Ook geen airco op de kamer terwijl de zon er tot laat op de ramen stond. Was dus wel een beetje warm.

Maar verder een superverblijf gehad. De eigenaars zijn ontzettend gastvrij en geven je leuke tips om te gaan doen. Huur ook een paar elektrische fietsen en verken de omgeving per fiets. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: juni 2021
    Beoordeeld op 12 april 2021

Wat een bijzondere plek ! Vanaf het aanrijden was het al een plaatje om te zien. Druk aan het werk bij de molen maar dan heb je geen last van. Komt een bistro bij. Meteen warm welkom door Tine, de tips van Robert en de gastvrijheid van Megan bijzonder familie bedrijf. Accomodaties verschillen qua uiterlijk maar alle even mooi. Persoonlijke aandacht en dat is heel fijn. Je bent geen nummer. We gaan zeker nog een keer terug komen met onze dochters want het is voor jong en oud super.
    Ontbijt heerlijk en spelletjes in de wijnbar top!
    Boeken zou ik zeggen.

Datum van verblijf: april 2021
    Beoordeeld op 24 maart 2021 via mobiele applicatie

Guesthouse Ensenada is gelegen op een prachtige locatie, een echt verborgen paradijs zoals aangegeven op de website. De suites zijn uniek, fantastisch mooi ingericht, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het verblijf in combinatie met de verschillende arrangementen van sterrenrestaurants maakt het ook echt een culinair feest. Wat wil een mens nog meer? Een vriendelijk ontvangst door de gastvrouw en het top personeel die altijd voor je klaar staan maken het helemaal af. Kortom, een geweldig weekend gehad om nooit meer te vergeten. Wij komen zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: maart 2021