Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (17.155)
Beoordelingen filteren
17.156 resultaten
Waardering van reizigers
9.948
4.379
1.716
612
501
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
9.948
4.379
1.716
612
501
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 17.156 beoordelingen
Beoordeeld op 19 juli 2017 via mobiele applicatie

Wat een beleving weer een ruim opgezet all inclusief hotel.
Direct aan het strand met mogelijkheid tot snorkelen duiken en veel andere excursies.
Gratis kanoën en zeilen, elke avond entertainment en een ander buffet thema.
Kamers worden iedere dag schoongemaakt en nieuwe handboeken.
Gratis minibar en gratis roomservice.
In een woord fantastisch gewoon boeken gaan en genieten.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank 395ruudg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kenya G, Manager van Ocean Coral & Turquesa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2017

Beste Ruud G, Bedankt voor het kiezen van Ocean Coral & Turquesa als gastheer voor uw verleden vakanties en voor het delen van uw ervaring met ons. We zijn verheugd om te weten dat we u een geweldige vakantieervaring kunnen bieden, terwijl u geniet van onze faciliteiten en de goede service van onze medewerkers. Hartelijk dank voor uw voorkeur en voor uw vriendelijke opmerkingen; We kijken ernaar uit om u weer in de nabije toekomst te hosten. Hartelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2017

Het hotel voldeed volledig aan onze verwachten. Restaurants waren allemaal zeer goed. Personeel is zeer vriendelijk. Buffet is zowel in de ochtend, middag als avond uitgebreid met zeer een grote variatie. Elke avond ander thema buffet.
Animatie is zowel overdag als 's avonds heel uitgebreid met voor elk wat wils.
Personeel allemaal super vriendelijk.
Kortom zeker aan te raden en wij gaan er zeker nog eens terug naar toe.

Kamertip: Blok 7 is rustig en prachtig gelegen
Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Danny P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kenya G, Manager van Ocean Coral & Turquesa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 maart 2017
Google-vertaling

Cher Danny P, Merci beaucoup de choisir OCT comme hôtel de destination dans la Riviera Maya. C'est génial de lire que vous avez passé un bon moment dans notre station. Nous sommes heureux de savoir que vous avez apprécié notre offre tout compris. Il est vraiment enrichissant de lire que vous avez passé un bon moment dans notre hôtel avec notre personnel travailleur et amical. Nous vous remercions de prendre le temps de laisser vos précieux commentaires sur cette page. Et nous avons hâte de vous recevoir à nouveau dans notre hôtel. Cordialement, The Ocean Coral & Turquesa Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2016

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in het Ocean Turquesa. De restaurants waren subliem, vooral het Mexicaanse restaurant blijft ons bij. De 4 zwembaden hadden elk hun eigen publiek. De hospitality van de medewerkers was op en top. Vooral Juanito die ons telkens van alle drankjes voorzag aan het privilegezwembad verdient een medaille. De kamers zijn modern ingericht, voorzien van alle comfort en bieden een aangename verfrissing in het warme Mexico. We genieten nog steeds!

Kamertip: Wij kozen voor de privilege en hebben daar enorm van genoten!
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank miguelv671
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2013

Ocean turquesa was voor ons een geweldig hotel met 5 heerlijke restaurants waar het voor ons absoluut niet moeilijk was om er een plekje te krijgen.
Het hotel is zeer proper, het personeel zeer vriendelijk, het eten geweldig en de zwembaden heerlijk! Kortom top!
Wat uitstappen betreft wil ik jullie toch even een tip aan de hand doen. Daar het lang vliegen is en de hostess, in ons geval Sunjets/Jetair, de volgende dag je hotel eenmalig bezoekt moet je onmiddellijk je excursies boeken, terwijl je nog een beetje suf bent van de reis. Wij hadden 2excursies geboekt bij haar en de volgende dag doen we op ons zelf een uitstap naar Playa del Carmen. Wat zien we daar. De excursies daar kosten, na wat onderhandelen, 39 dollar terwijl wij bij Jetair 135 dollar betalen. Voor identiek hetzelfde, alleen hadden we nu een Nederlandstalige gids en bij hun was dat in het Engels geweest. Dus bijna 400 dollar te veel betaald :-(.
Als je naar PdC wil gaan neem je best de taxi naar het busstation in Puerto Morelos en dan de bus tot PdC, want de taxi s zijn er erg duur!
Qua uitstappen hebben we de mayasites El Bakam en Tulum gedaan en die zijn beiden echt de moeite waard. PdC is ook weleens leuk om naar toe te gaan om wat te kuieren in de winkelstraat, 5the avenue, en een terrasje te doen. Ook hebben wij Xhella gedaan, was voor ons minder dan wat we er van verwacht hadden, massatoerisme. Valladolid is de busrit ook niet echt waard naar onze mening, je hebt het daar op maximaal een halfuurtje gezien.
Maar in Ocean Turquesa ga je zeker en vast een heerlijke vakantie tegemoet!

Datum van verblijf: februari 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
5  Bedank Anja P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 8 september 2011

Dit was een geweldige reis.
De mensen waren vriendelijk, de kamers waren groot en ruim, het was gewoon een perfecte vakantiebestemming.
Met zo veel dingen te doen, hadden mijn vrienden en ik het de hele week druk!
Vergeet alleen niet je zonnescherm :)

Bedank party_blob123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken