Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Een aangename en leerrijke ervaring

We genoten van Matteo's uiteenzetting over het groene goud. Hij vertelt over het familiebedrijf met ... meer lezen

Beoordeeld op 20 juli 2018
487joeri
,
Mechelen, België
Mooi verhaal met passie vertelt

Op de gok er naar toe gereden. Hier werden we super vriendelijk ontvangen door de vrouw des huize ... meer lezen

Beoordeeld op 18 juli 2017
Nachoefnagels
,
Horn, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 126 beoordelingen
  
Beoordelingen (126)
Beoordelingen filteren
126 resultaten
Waardering van reizigers
123
3
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
123
3
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 126 beoordelingen
Beoordeeld op 18 juli 2017 via mobiele applicatie

Op de gok er naar toe gereden. Hier werden we super vriendelijk ontvangen door de vrouw des huize, helaas was er die dag heen mogelijkheid voor een tour. We hebben direct een afspraak gemaakt, reserveren is wel echt aan te raden.

Eerst kregen we een uitgebreide uitleg over olijfolie en hoe ze zelf de olie maken. Hierna een korte rondleiding met als afsluiter een proeverij van de olie op vers/ ter plekke getoast brood.

De olie is echt heerlijk en zeker de moeite waard om mee naar huis te nemen!
Deze tour is echt aan te raden, hierna weet je dat je niet alleen voor de chianti wijn naar de streek moet gaan maar zeker ook voor de olijfolie !

Bedank Nachoefnagels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2016 via mobiele applicatie

Na een onverharde weg opweg naar de olijfolie boer. Hadden we we het eindelijk gevonden. Prachtig plekje tussen de heuvels. Onderweg er na toe denk je miss. Ik zie alleen maar wijnvelden. Maar dat komt goed. Wij hadden niet effe gebeld van te voren en kwamen dan ook voor een gesloten deur. Maar gelukkig kwam er al snel iemand langs. Toevallig. Want ja, hij is ook gewoon aan het werk en is dus niet alleen op 1 plek. Zoals eerder had hij ons niet verwacht. Maar dat deerde hem niet. Hij legde alles met passie en liefde over het vak uit. En we proefde wat van zijn kunsten. Wauw! Wat een verschil. Dus dit is echte olijfolie! Ja dat kennen wij niet meer in Nederland helaas. Dus flesje gekocht en de man bedankt voor z'n geduld en geweldige passie voor z'n vak.

Bedank Paul v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2016 via mobiele applicatie

Wat een fantastisch bezoek was het om Pornanino aan te doen. Een meer zuivere en betere kwaliteit olijfolie zul je nergens anders vinden. Met passie 100% organisch bereid en volledig ambachtelijk geproduceerd maakt het een heel bijzonder product en bezoek. Tipje, wees voorbereid op een onderharde weg.

Bedank pjanvier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 januari 2016

Deze plek heeft voor ons een onuitwisbare indruk nagelaten.
Zoals vele andere gelukkige bezoekers die Pornanino hebben ontdekt, komen wij ieder jaar terug om deze unieke plek in Toscane te bezoeken.
Je wordt hier met veel warmte ontvangen. Je komt terecht in een oase van rust te midden de olijfgaard.
De passie die Francesca en Matteo uitstralen is uniek, en dit proef je in hun eigen product.
Wat hier wordt gemaakt is van uitzonderlijke kwaliteit. De biologische olijfolie die vrij is van chemicaliën is uniek en een streling op je tong. Matteo geeft seminaries met zeer veel liefde voor zijn vak en waar hij terecht fier op mag zijn!!!
Wij hebben dit jaar het genoegen gehad om het proces van boompje tot in de fles te kunnen volgen.
De pluk gebeurt volledig handmatig, de olijven worden gewassen, vervolgens geplet ter plaatse in eigen huis op traditionele wijze met oude stenen molen. Nadien worden de geplette olijven tussen speciale matten gelegd om te persen. In de laatste fase wordt het water van de olijfolie gescheiden en wordt het pure lopende goud gebotteld. Wat heel fijn is dat ieder jaar tijdens de oogst Matteo je een uitnodiging stuurt om olijfolie te bestellen en tot bij u thuis te leveren. Gezien de oogst gebeurt in november, en er wordt geleverd voor de feestdagen heb je altijd een uitzonderlijk pakje onder de kerstboom. Dank je Francesca en Matteo om altijd een stukje puur Toscane in huis te hebben.

Bedank Baciodiolive
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 15 oktober 2018

Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken