Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (74)
Beoordelingen filteren
74 resultaten
Waardering van reizigers
37
27
6
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
37
27
6
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 74 beoordelingen
Beoordeeld op 13 april 2019

Goed hotel, keurig netjes allemaal. Echter de bediening in de bar/restaurant was ver onder de maat. Ook het feit, dat je niet iets op je kamernummer kunt bestellen of -volstrekt willekeurig- ineens een portie friet (extra) moet afrekenen is gênant. geen regie in het horecagedeelte.

Datum van verblijf: april 2019
Bedank BeppieBatouwe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OzgurD86, Directeur général van Martin's Red, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 april 2019

Beste,

Wij danken u voor uw verblijf en reactie. We zijn blij om te horen dat u het hotel hebt genoten.

Helaas laten onze algemene voorwaarden geen kamertegoed toe als er geen aanbetaling of creditcard bij het inchecken is. Op deze manier heeft de klant de vrijheid om tijdens het inchecken geen creditcardgarantie te geven.

Nogmaals bedankt voor uw reactie en onze excuses voor het ongemak. We kijken er naar uit om u opnieuw te verwelkomen in Martin's Red.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 maart 2019

Hele mooie ruimte! Rustig, desondanks gelegen aan de spoorweg.
Voor herhaling vatbaar!
Voordeel dat je pas om 11 u eruit moet, zo heb je de nodige tijd om rustig te gaan ontbijten en u klaar te maken.

Kamertip: Wij kozen voor exceptional-double kamer, deze ligt achteraan met uitzicht op de voetbalvelden. Heel rustig!
Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Nilsensara
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OzgurD86, Directeur général van Martin's Red, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2019

Beste Nilsensara,

Hartelijk bedankt dat u de tijd nam voor deze uitgebreide en positieve beoordeling.

We zijn verheugd te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf Wij hopen u graag wederom te mogen verwelkomen in Martins Red.

Met vriendelijke groeten, - Ozgur DEMIR

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2018

Mooie omgeving, als je enkele honderden meters weg bent. Fietstochtjes gemaakt via routeplanner. Autotochtje naar Waterloo en Fundation Tolon zijn zeker aanraders.
Meer info ter beschikking in het hotel.

Kamertip: kamers zijn rustig, geluidswerende ramen
Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank tweezussen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ozgur D, Directeur général van Martin's Red, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 november 2018

Beste tweezussen,

Het spijt me erg dat uw toilet was niet netjes. Natuurlijk horen de kamers op en top schoon te zijn en ik schrik ervan dat dit bij u niet zo was. We zullen er in het vervolg extra attent op zijn dat de kamers ook echt altijd schoon zijn.

We danken u voor uw opmerkingen, wij hopen u nogmaals bij ons te verwelkomen in de nabije toekomst!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2018 via mobiele applicatie

Zeker een verblijf waard, goed bereikbaar van alle gemakken voorzien ontbijt was echt super! Supervriendelijk personeel. Parkeren met keycard alles werkt zoals het hoort. Mooie en hele schone kamers, lekkere bedden.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Hanife C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 april 2018 via mobiele applicatie

Niets dan lof voor dit nette en mooie hotel. En neen, niet alleen omdat ik fan ben van de Rode Duivels:

+ gratis gebruik van fitness en hammam
+ zeer mooie moderne propere kamers met alles erop en eraan (veel opbergruimte, haardroger, koffie-setje, tv, ruim voldoende handdoeken, badproductjes, koelkastje)
+ zeer vriendelijk personeel
+ het ontbijt was ronduit zalig
+ geen lawaai en zalig frisse geur op de gangen
- geen koud water of rustruimte in spa (maar je kan hier gratis gebruik van maken dus wil hier niet te kritisch over doen)

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank Liesbeth L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ozgur D, Directeur général van Martin's Red, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 april 2018

Beste Mevrouw Liesbeth L.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Martin's Red, wat fijn om te lezen dat alles zo naar uw tevredenheid is geweest.
We worden bijna verlegen van alle complimenten! Uw complimenten over de service en het personeel zullen gedeeld worden, het personeel zal dit enorm waarderen.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel voor wederom een onvergetelijke ervaring.

Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken