Walter J
Maastricht, Nederland

Bediening terras ondermaats

2,0 van 5 bollen29 jul 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Prachtige omgeving maar de bediening bij de brasserie was onprofessioneel (maar niet onvriendelijk) en leek onervaren voor een terras rond lunchtijd. De bestelling was niet goed genoteerd, de 2 drankjes kwamen na 20 minuten en het eten kwam nog veel later en was verkeerd.
Datum van verblijf: juli 2024
7.3 km van Kasteel Elsloo - Hotel En Restaurant
9.1 km van Kasteel Elsloo - Hotel En Restaurant
Meer hotels in Elsloo bekijken
Beoordeeld op 30 augustus 2023

Met een vriendin genoten van een uitgebreide lunch; een taartje van kalfsvlees en ganzenlever met krokant gebakken kalfszwezerik vooraf en rosé gebakken lamsfilet als hoofdgerecht. Beide gerechten waren heel goed klaargemaakt en echt lekker. De wijnkaart is ruim, zowel per fles als per glas en dit aan een goede prijs. Op het terras is het goed toeven, echt gezellig zitten met een prachtig uitzicht op het kasteel of op het omringende groen.
De bediening is goed en netjes.
We komen hier regelmatig en het is eigenlijk altijd goed!

Beoordeeld op 30 augustus 2023

Zeer vriendelijke mensen , mooie omgeving , ontbijt wel 16.00 euro p.p komt er nog bij dus wel goed ontbijt met alles wat je maar kunt wensen. De kamers vonden wij matig, wel schoon absoluut maar wij hadden toch nog een upgrade naar een grotere kamer genomen zou 28 vierkante meter zijn met bad kwam dan 79euro bij voor 2 nachten , die upgrade weet ik niet waar dat in zat maar wij kregen een kamer helemaal bovenin dus de daken schuin waardoor het een klein benauwd gevoel gaf heel onlogisch ingedeeld, bed in het midden als je opstond echt uitkijken dat je je hoofd niet stoot tegen het schuine dak, een lange gang naar de badkamer weinig verlichting , nergens een normale stoel om even te zitten nee gewoon 2 rechtop soelen niet comfortabel , erg donker overal omdat er maar 2 kleine ramen waren en veel te weinig lampen , te weinig stopcontacten dus met moeite je telefoon opladen had wel anders verwacht voor deze prijs. Tv kijken moet je op bed gaan liggen want die 2 rechtop stoelen hou je het 5 minuten uit.

Kamertip: Goed maar niet meer dan dat omgeving prachtig
Beoordeeld op 24 augustus 2023

Prachtig gelegen hotel gevestigd in kasteel Elsloo eigendom van het Limburgs Landschap. Het kasteel heeft een indrukwekkende entree en is omringd door hoge bomen. Fraai uitzicht op de kerk en vanuit onze kamer op een oude muur met klimrozen. Mooi terras en restaurant met goede keuken voor een redelijke prijs. Bib Gourmand.

Vriendelijke gastvrouw die mijn koffertje naar boven bracht over de smalle trap.

Sober ingerichte kamer. Wij misten een prullenbak in de kamer, wasdoekjes en een notitieblokje met pen. Prima inloopdouche. De bedden waren aan de zachte kant en een beetje broeierig. Het tweepersoonsdek bleek bij warm weer niet echt handig. Twee eenpersoonsdekbedden zou aangenamer zijn geweest.
Ook het ontbijt was ietwat sober maar voldoende. Royale ontbijtzaal. Prima koffie !!

We maakten voor het diner nog een korte wandeling door het kasteelpark en bezochten op woensdagmorgen de interessante botanische tuin van IVN naast het kasteel.

Kamertip: Een ochtend Aken en in de middag een wandeling door het kasteelpark en het dorp.
Beoordeeld op 3 juni 2023

Apart terras voor niet hotel gasten! Nooit eerde gezien , zeg dan liever alleen voor hotel gasten . Slechte bediening die ook nog omhoog gevallen en ongeïnteresseerd overkomt. Voorkeur gaat naar mobiel en niet naar vieze tafels en wachtende klanten. Als er een 2de klasse wordt ingericht dan moeten de prijzen anders.

Datum van verblijf: juni 2023
Beoordeeld op 26 mei 2023 via mobiele applicatie

Kleinere kamers, pas op voor je hoofd met de houten balken. We vroegen bewust een rustige kamer ver van feestzaal en waren gelogeerd op de hoogste verdieping. Geen lift: met koffers omhoog!. Mooi kasteel.Leuke wandelingen. Eerlijke prijs, eerlijk personeel en heerlijke keuken

Datum van verblijf: mei 2023