Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 155
StayForLong
Agoda.comUS$ 155
eDreamsUS$ 155
Vio.comUS$ 155
ZenHotels.com
alle 8 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (114)
Beoordelingen filteren
114 resultaten
Waardering van reizigers
42
40
20
9
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
42
40
20
9
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 114 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2023 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel. Kamer was proper, goede airco, zeer goed bed.
Kregen 2 flesjes water, top!
Bar was gezellig, vriendelijk personeel.
Ontbijtbuffet was zeer uitgebreid, echt een aanrader.
Zelden een hotel waar geen enkele opmerking over te geven is!

Kamertip: Parking vooraf reserveren!
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank SandyDi94
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 augustus 2023 via mobiele applicatie

Goed hotel, super ontbijt. Heel veel keuze qua brood, kazen en charcuterie. Heel vriendelijk personeel dat ons super goed hielp. Maar bar dicht om 23u??? In hoogseizoen??? Dat vonden wij not done. Voor de rest zoals steeds een topper!! Dus graag een aanpassing.

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank KatrienB150
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 juli 2023

We zijn er 1 nacht verbleven ,kamer 314 gehad,schandig dat ze voor zo een hoge prijs deze kamer verkopen,280€ betaald voor 2 volwassenen en een kind van 15 jaar,Deze kamer ligt aan de achterkant van het gebouw waar men alleen maar uitzicht heeft op ene hoop ventilatie,zeeeerrr veel lawaai waarbij we niet in slaap konden komen,venster konden we niet opendoen want dan was het nog veel erger met het gebrom van de ventilatie.Ook niet echt geschikt voor 3 personen aangezien je bijna niet aan de deur van de kleerkast kon en zeer smalle doorgang tussen de bedden.Er is in de maand Mei 23 nog zo een foto gepost van deze ventilatie,s.Er melding van gemaakt aan receptie maar het antwoord was simpel,de volgende keer een andere kamer vragen?? Er is toch al meermaals geklaagd over deze kamer,s maar ze blijven ze maar aanbieden.KASSA KASSA.Zondag morgen hadden we zo uitgekeken naar het ontbijt,maar wat een teleurstelling!!Om 9U zijn we de ontbijtruimte binnengegaan en tot onze verbazing was het een en al chaos.
Het ontbijt zelf was wel compleet met zeer uitgebreide keuze,s.Het was er zo druk dat we geen tafel vonden voor te genieten van het ontbijt,Personeel wist niet waar te beginnen en stonden te puffen en zuchten(best te begrijpen met zo een drukte)
We hebben toch een 20' staan aanschuiven voor een gebakken eitje en dergelijke,maar hadden de moed opgegeven met zo lang staan aan te schuiven,dan maar koffie proberen te nemen,de tassen waren allemaal op!
Dan maar een pistolet genomen en op bord terplaatse rechtstaand opgeten tot er een vuile tafel vrijkwam .Gekookte eitjes stonden wel apart naast de bain-marie,s gevuld met tomaten spek en worstjes(waarom dan de omeletten er ook niet bijleggen?Dan bespaar je toch een lange rij wat staan aan te schuiven.

Dus met een woord gezegd schandalig voor deze prijs!
Aan de receptie bij de uitcheck dit medegedeeld en doodleuk kwam er een jonge man melden dat dit weekend het allerdrukste van het hele jaar was en dat ze proberen voor iedereen goed te doen maar dat het niet altijd mogelijk is!Als je toch weet als uitbater van een hotel als dit de drukste periode is ,doe er dan wat aan ipv iedereen samen te proppen en breidt de ontbijturen uit dan was er zo geen frustatie en stress voor aangenaam te ontbijten van 8utot10u!
Als compensatie 2extra stempels gekregen op het klantenkaartje,volgende keer 15%korting als het kaartje vol is.Een andere compensatie was wel beter van toepassing geweest(een drankje of zoiets) dan 2 stempeltjes voor een hotel waar we nooit meer zullen binnengaan.Jammer

Kamertip: wees op je hoede met comfortkamers te boeken,ze zeggen niet dat op deze kamers veel lawaai ivm de ventilatie,s wat aan de achterkant liggen
Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank karmen t
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 juli 2023

De ontvangst in het hotel was voortreffelijk, hier kunnen vele andere hotels van leren , over alles een deskundige uitleg gekregen, dezelfde onthaalbediende stond ook in voor de check out en wederom voortreffelijk behulpzaam , zo konden we kostenloos 2 u langer genieten van de parking .
Over het Hotel zelf heb ik 2 min puntjes , er stond bij aankomst nog een volle asbak op het terras en in de badkamer was de chauffage wat verroest , dit zijn echter pietluttige zaken tov van al de rest. Super proper overal, zalig ontbijt ook. Was TOP en we komen terug 100% zeker !!

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jan V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 juli 2023 via mobiele applicatie

Een heel mooi en verzorgd hotel. Grote kamer en ruime badkamer. Geen stofje te vinden. Het ontbijtbuffet is super! Veel keuze en heel lekker en vers allemaal. Een hele fijne ervaring voor onze 1ste keer in Nieuwpoort. Zeker een aanrader met kinderen.

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Morenake
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken