Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 173
eDreamsUS$ 173
Agoda.comUS$ 172
TripadvisorUS$ 173
StayForLong
Vio.com
alle 8 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (81)
Beoordelingen filteren
81 resultaten
Waardering van reizigers
25
31
16
6
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
25
31
16
6
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 81 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2022

Een zeer ruime kamer met apart gedeelte voor de kinderen (stapelbed voorzien) en ook een reisbedje voor baby.
Super uitgebreid ontbijt met cava, voldoende keuze voor ieders (muesli, havermout, pannekoeken, brood, pistolets, beleg van alle soorten...)
Heel propere en ruime kamer

Kamertip: Het hotel zet heel sterk in op mensen met een beperking of gezinnen met baby's.
Datum van verblijf: juli 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jokemans
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 augustus 2022

Ik had de laminaat kamer geboekt omdat ik zeker geen tapijt wou, deze was helemaal okee. Airco werkte perfect en de kamer was heel proper. De douche zou iets mogen gemoderniseerd worden. Super goed bed. Het ontbijt was zeer lekker met alles wat je maar wenste.

Kamertip: Ik boekte de laminaatkamer omdat ik zeker geen tapijt wou
Datum van verblijf: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 281patsim
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 augustus 2022 via mobiele applicatie

2 jaar geleden zijn we hier nog geweest en toen was ik alleen maar positief, ditmaal echter niet.
We hadden een kamer op de 4e verdieping zonder airco. Met de heetste dagen van het jaar, was het hier niet uit te houden. ‘s Nachts het raam open gelaten, maar door het geluid van de meeuwen en de straat waren we genoodzaakt deze toch te sluiten…
In de kamer is verder alles aanwezig, maar sfeer is er niet.
Pluspunt van het hotel: de vriendelijkheid van het personeel.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Vicksky
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 juli 2022

De airco werkte perfect, het was een goed bed, we hebben prima geslapen, geen last gehad van lawaai (2de verdieping straatkant). Het ontbijt is lekker en uitgebreid, bijvoorbeeld zalm en komkommer en kerstomaatjes voor erbij, yoghurt met vers fruit, pannenkoeken.... Mooie en nette kamer maar badkamer wat verouderd. Uit de douchekop kwam onvoldoende water om mijn (lang) haar op een comfortabele manier te kunnen wassen. De service was zeer goed, de kleine attentie voor mijn verjaardag deed plezier. We hebben lekker gegeten in de brasserie.

Kamertip: kamer op de 2de verdieping, geen last van lawaai
Datum van verblijf: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank lindamW5835RL
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 juli 2022

Jammer geen airco op de kamer.de kinderen kunnen de deur ook zomaar langs binnen opendoen.het ontbijt is top van alles genoeg.personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik vind het hotel wel geen 4sterren waard

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ivannancy1967
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken