We hebben hier 2 nachten doorgebracht.
Inkomhal netjes en vriendelijk ontvangst.
Mooie barlounge.
In onze kamer hadden ze een opklapbed voor onze zoon bijgezet. Eerste indruk proper en groot genoeg. Om nog plaats te winnen, hebben we de bedden nog anders gezet.
Wat spijtig is voor een 4* is dat er geen koffie of thee mogelijkheden op de kamer zijn en een lege minibar. Ook geen pantoffels... Wat zaken zijn die in andere 4* wel aanwezig zijn.
Propere badkamer en aparte wc. De douche daarentegen viel wat tegen want een bad met een scherm maar dan een kleine douchekop ipv een regendouche of dergelijke.
We hadden een kamer aan de achterkant, klein balkon (niet erg) maar hoorden wel heel de tijd alle airco's die er op de daken stonden dus met raaam openslapen is geen optie.
Flatscreen tv.
Het beste hier is wel het grote keuze ontbijtbuffet.
Veel keuze en tot het allerlaatste moment bleven ze bijvullen (10u).
Je pakt een plateau en bestekset en hop, je pakt wat je wil.
Daar de eetzaal immens is, zijn er zelfs op 2 plaatsen buffet geĆÆnstalleerd.
Je moest wel kiezen welke shift je kwam eten. Wij hadden na 9u genomen om goed te kunnen genieten van de nachtrust.
Vriendelijk personeel die hun benen onder het lijf uitliepen.
Goed gelegen op een steenworp van de dijk.
Parkeren bovengronds is mogelijk in de omliggende straten.
Ze bieden ook ondergronds parkeren aan maar weet niet...We hebben hier 2 nachten doorgebracht.
Inkomhal netjes en vriendelijk ontvangst.
Mooie barlounge.
Flatscreen tv.
Het beste hier is wel het grote keuze ontbijtbuffet.
Veel keuze en tot het allerlaatste moment bleven ze bijvullen (10u).
Je pakt een plateau en bestekset en hop, je pakt wat je wil.
Daar de eetzaal immens is, zijn er zelfs op 2 plaatsen buffet geĆÆnstalleerd.
Vriendelijk personeel die hun benen onder het lijf uitliepen.
Goed gelegen op een steenworp van de dijk.
Parkeren bovengronds is mogelijk in de omliggende straten.
Ze bieden ook ondergronds parkeren aan maar weet niet hoe de prijzen zijn.
We komen zeker nog terug.
Minder weergeven