Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Cosmopolite
Hotels in de buurt
ibis Styles Nieuwpoort(Nieuwpoort)(Heel veel waar voor je geld!)
99 US$
ibis Styles
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Floreal Nieuwpoort(Nieuwpoort)
136 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Hof Ter Duinen(Oostduinkerke)
140 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Hotel Sandeshoved(Nieuwpoort)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Uilenspiegel(Nieuwpoort)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Booking.com
Zie aanbieding
Alberthotel(Oostduinkerke)
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
Beoordelingen (310)
Beoordelingen filteren
310 resultaten
Waardering van reizigers
46
145
81
29
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
46
145
81
29
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 310 beoordelingen
22 januari 2018 beoordeeld

Zeer mooi en gezellig hotel met mooie kamers, een fantastische service, een mooi ontbijt en zeer vriendelijk personeel. Ook de bar was zeer goed en het restaurant is zeker aan te bevelen. Wij komen hier jaarlijks graag terug.

Verbleef: december 2017
1  Bedank sabine1stef1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst. Grote en schone kamer. Helaas sliepen wij op de etage van de sauna waar een ontzettende vieze wietgeur uitkwam die in onze kamer hing. Verder was de douchestraal niet constant en zeer matig waardoor douchen eigenlijk niet mogelijk was. Toen we dit melden bij de receptie werd er alleen gezegd dat ze het door zou geven. Geen excuus, geen tegemoetkoming, niets !
Het ontbijt is prima, de bediening echter onvriendelijk.

Verbleef: januari 2018
Bedank Sebastiaan88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eenvoudig hotel met super vriendelijk onthaal. Kamers wat verouderd maar wel netjes. Ontbijtbuffet niet super uitgebreid maar wel lekker. Bediening in de bar ook vriendelijk en hapje aangeboden bij aperitief.

Verbleef: oktober 2017, reisde met vrienden
Bedank Heidi W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2017 beoordeeld

Prachtig hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke ontvangst van het personeel aan de balie. Mooie en ruime kamer met verzorgde badkamer en netjes onderhouden. Ondergrondse garage ter beschikking mits reservering. Lekker en omvangrijk ontbijt. Kortom: een aanrader.

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wilfried V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2017 beoordeeld

Wij boekten hier via Tavelbird en betaalden €69/ persoon voor 2 nachten, het is een heel fijn hotel op korte afstand van de zeedijk en het strand.
Wij hadden 2 grote kamers en eentje wat minder groot met enkel douche. De bedden zijn super alleen het bijzet-bed voor de derde persoon op de kamer was een beetje kort.
Onze badkamer was super groot met productjes als shampoo, douchegel,bodylotion . Maar ik miste wel een vergrootspiegel.
Er is veel opbergruimte en een supergrote TV.
Wel spijtig dat de kamers tapisplein hebben hierdoor kregen enkelen van ons een opstootje van allergie. Misschien bij renovatie beter gaan voor vloer of laminaat of novilon.
Wel een heel attent management want voor mijn verjaardag werd er een kaartje en zelfgemaakte koekjes bezorgd op de kamer.
Het ontbijt is heel uitgebreid en lekker in buffetvorm.
De brasserie van het hotel De Carrousel krijgt niks dan lof, hele vriendelijke garcon en lekker gegeten.
Er is parking voor de deur die goedkoper is dan deze van het hotel, als je er een plaatsje vindt.
Wij raden dit hotel zeker aan.

Verbleef: november 2017, reisde met familie
Bedank Miek1921
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken