Heerlijk ontbijt. Zeer uitgebreid en ook voor diabetici zijn er zaken voorzien. Kamers voorzien van ijskast. Alleen spijtig dat er in het restaurantgedeelte geen airco is. Was er zeer warm. Een aanrader om even te ontstressen
- Gratis wifi
- Strand
Bij aankomst in de kamer was het heel warm. In de badkamer dachten we dat de verwarming aan stond, wat niet zo bleek te zijn. De badkamervloer voelde heet aan. Dit is misschien nog aangenaam in de winter, maar als het buiten 25gr is is dit niet uit te houden. Bij de receptie vertelden ze ons dat dit op elke kamer zo is, wat het onderhoudspersoneel tegen spreekt.
De fietsenstalling is moeilijk te bereiken, met moet door een terras, tot ergernis van de mensen die daar aan de tafeltjes zitten.
Als je 15 min moet wachten voor te bestellen als je 4 garƧons op een terras hebt staan die u negeren en een praatje aan t doen zijn is niet echt klantvriendelijk.
Als je dan uw Mojito en borrelhapjed besteld en je moet betalen tijdens je bestelling zeer vreemd ,heb ik nog nooit mee gemaakt . Onvriendelijk , geen alstublieft nootjes op tafel gooien. Gefrituurde hapjes , als je een serviette vraagt met je ogen draaien šµāš« alle geluk dat we nog niets voor te eten hadden besteld want mij zie je hier nooit terug.
O ja klein detail , haal je Mojito van de kaart als je hem uit een fles geeft die niet te drinken is en veel geld voor vraagt !
Voor de derde maal in hotel Sandeshoved gelogeerd en telkens heel tevreden. Kamer met lateraal zeezicht. Alles zeer netjes op de kamer. Individuele flesjes badproducten aanwezig wat niet overal het geval meer is.
Zeer lekker uitgebreid ontbijt en lekkere dagschotels voor zeer democratische prijs. Vriendelijk personeel ook in het restaurant en op het terras. Een aanrader die ik zeker aanbeveel.
Uit dit hotel moet je weg blijven! Deze is hygienisch onverantwoord!
We verbleven 2 nachten aan 175⬠de nacht ontbijt inclu
Voor dit bedrag verwacht je toch een aangenaam verblijf toch?
Na het binnen komen van de kamer wilde wij meteen vertrekken, wat helaas niet meer kon doordat wij reeds online betaald hadden.
Ongeacht of dit Hotel meer bedoel is voor minder valide mensen of niet, een minsten aan beetje hygiene en verzorging is vereist!
Het begon al meteen minder door de receptie ons moeilijk kon uitleggen waar we moesten zijn, vervolgens kregen wij een echt vuile deur kaart die we zelf achteraf proper en ontsmet hebben.
De deur van de kamer was ook vol met vuile vinger afdrukken en zwarte strepen, nog niet eens in de kamer en we waren vies van onszelf!
De geur in de ruimte was niet te harden en meteen was het duidelijk dat hier in weken niet gekuist werd.
Overal vingers dik stof op aanrechten en meubels, wc niet doorgespoeld, meubels in de leefruimte waren vol vuile afdrukken, gordijnen gescheurd,
de badkamer was een van de ergste ! degoutant vuil! vol schimmel overal en ruiten en spiegel waren vol met vuil spaten (kortom niet gekuist) om nog van de andere ruimtes te spreken, echt schandalig!!
van een warm welkom in een knussen hotel kamer was er dus geen spraken!
Alweer een heerlijk weekje verbleven in Sandeshoved. Frontaal zeezicht, dat is genieten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Overheerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. Lekker diner met bediening aan tafel. Ruime keuze aan het dessertenbuffet. Vlakbij de winkelstraat, het staketsel, de promenade richting haven, tramhalte ... Mogelijkheden genoeg om uitstapjes te doen. Ook deze keer weer ... voor herhaling vatbaar !
Boekingsreferentie 46268