Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lekker uit eten in Nieuwpoort”
Beoordeling van La Muse

La Muse
Geclassificeerd als nr. 5 van 136 Restaurants in Nieuwpoort
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 30 US$ - 70 US$
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Sfeervol tafelen in een gezellig en warm kader in hartje Nieuwpoort- Stad, waar u kunt proeven en genieten van lekkere, vernieuwende gerechten. Dat is waar La Muse voor staat. Of het nu een romantisch diner, een zakelijke lunch, of een etentje onder vrienden is, La Muse verzorgt het met veel plezier voor u. Bij ons staan verse- en seizoensproducten centraal, en we gaan dus steeds op zoek naar de beste kwaliteit voor onze gerechten. Wij willen u verrassen met modern gebrachte klassiekers en ook vernieuwende gerechten van de hand van onze chef Sonny Sabbe. La Muse schotelt u een pure en eerlijke keuken voor tegen betaalbare prijzen. Met onze wisselende kaart willen we u het beste brengen van elk seizoen. In de zomer kunt u gezellig aperitieven en tafelen op ons windstille zonneterras. Ons jong en gemotiveerd team zal u en uw gezelschap warm ontvangen. Hopelijk tot gauw! Kimberly en Nikolaï
9 juli 2020 beoordeeld

Onze tweede ervaring bij la Muse was weer top!
Aangenaam en comfortabel zitten, open keuken, supervriendelijk onthaal.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank frankvdh2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (501)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 501 beoordelingen

8 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

La Muse is absoluut top, steeds lekker en verfijnd eten én drinken en onder de huidige moeilijkere omstandigheden bovendien met de juiste veiligheidsmaatregelen !

Wij gaan iedere keer met veel plezier terug

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank DimiDL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2020 beoordeeld

We waren voor een tweede keer hier, nu voor de lunch. Voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht waren een feest voor het oog en de smaakpapillen. Ook al bestelden we maar één koffie de toetjes werden royaal geserveerd voor twee. Een van de beste keukens van Nieuwpoort. En (voorlopig toch nog) tegen een acceptabele prijs. Warm aan te bevelen voor wie uit is op het betere werk dan garnaalkroketten en mosselen friet.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Mark N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2020 beoordeeld

All-in menu was af!
Vlotte bediening.
Ondanks de corona-tijden waren de verplicht te nemen maatregelen zeker niet storend.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Tony C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2020 beoordeeld

Eerste ervaring, maar was schot in de roos. Ontvangst is vriendelijk en "to the point".
Het interieur is klassevol en de sfeer is gemoedelijk. Mooi aanbod en perfecte balans tussen kwaliteit en prijs. Aanrader, ik kom zeker terug.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank patrick b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Muse bekeken, bekeken ook

Nieuwpoort, West-Vlaanderen
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
 
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
 

In La Muse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding