Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Winteravond”
Beoordeling van 't Ponton

't Ponton
Geclassificeerd als nr. 6 van 133 Restaurants in Nieuwpoort
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 17 US$ - 34 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: U vindt Brasserie ‘t Ponton op de vernieuwde kaai aan de vismijn en naast de jachthaven in Nieuwpoort. U kan er terecht voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd. Onze kaart en versmarktmenu worden regelmatig aangevuld met seizoensgebonden suggesties. Wij serveren alle dagen een lunch met de visaanvoer van de dag. Onze Bed and Breakfast vindt u in de Marktstraat op een 100-tal meter van de Brasserie in Nieuwpoort Stad. De Bed and Breakfast bestaat uit 3 ruime luxueus ingerichte kamers met aparte badkamer, voorzien van alle comfort om volop te kunnen genieten.
10 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een donkere zaterdagavond, koud en nat, een warm vriendelijk onthaal, aperitief met verse garnalen, versmarktmenu. Een top menu, vers , lekker , juist gekruid, alles op tijd bediend, wijn bijgeschonken, kortom, een aanrader!
Top adres!

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank NPKVL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (383)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

33 - 37 van 383 beoordelingen

29 januari 2018 beoordeeld

Het was onze eerste keer dat we er kwamen , maar zeker onze laatste keer niet. Als we terug komen naar Nieuwpoort, komen we terug.
Heel lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening. Een aanrader

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank bouquiaux
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2018 beoordeeld

Ik ben sinds zes jaar weduwnaar, dus ga ik doorgaans alleen uit eten. Ik heb reeds enkele keer gegeten in ‘t Ponton en waarom keer ik er telkens weer terug? In de eerste plaats omdat het zo lekker is. Ik heb mijn tweede verblijf in Nieuwpoort Stad en tot nu toe vond ik er geen fijner restaurant. Maar ook omwille van de gezellige sfeer en bovendien voel je je er onmiddellijk thuis. Hoe kan het anders met twee vriendelijke jongedames die je op je wenken bedienen. Ik kijk er al naar uit om er weer eens te gaan genieten van al het lekkers en ik hoop er binnenkort in gezelschap te mogen dineren.
Guy Vandamme, Harelbeke.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank guyvandamme2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Aan zee zijn ze talloos, de restoos.
Een dikwijls puur op toeristen gericht men een min of meer acceptabele keuken en dito bediening.
Hier was het vooral meer, een verrassing. Lekker, verfijnde gerechten, voldoende op het bord en een hartelijke bediening.
Eentje om te noteren en terug te keren

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank cabrou55
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten, vriendelijke bediening. Mooi kader en terras. Wordt zeker herhaald !
De tongetjes zijn een aanrader.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Mark D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Ponton bekeken, bekeken ook

Nieuwpoort, West-Vlaanderen
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
 
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
 
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
Oostduinkerke, West-Vlaanderen
 

In 't Ponton geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding