Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 247
Agoda.comUS$ 247
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (18)
Beoordelingen filteren
18 resultaten
Waardering van reizigers
12
5
0
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
12
5
0
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 18 beoordelingen
Beoordeeld op 18 juni 2023 via mobiele applicatie

Eindelijk een accommodatie in Nieuwpoort dat een antwoord biedt op het luxueuze karakter dat de badstad zo graag wil hebben.
Prachtige setting en ruime, moderne kamers. Ontbijt met bubbels en zeer ruime keuze.
Gezellige bar.
Het enige minpuntje dat we zouden kunnen opnoemen is dat het hotel op een vijftal minuutjes wandelen van het strand ligt i.p.v. op de zeedijk zelf. Maar alle aanwezige services in het hotel maken dit ruimschoots goed! Voor mij geen andere hotels / B&B’s meer te Nieuwpoort

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank CaroMDB
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dries De Jonckheere, Eigenaar van The Cornr Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2023

Beste Mevrouw Caro

Bedankt om zo uitgebreid de tijd te nemen om ons hotel te beoordelen.
Super te lezen dat u zo genoten heeft van uw verblijf in ons gloednieuw hotel.
We proberen de gasten in een zo'n luxe mogelijke setting te laten vertoeven, fijn dat dit gelukt is bij u.
Ons hotel ligt op een boogschuit van het strand op een 150 tal meter.

We hopen u binnenkort terug te mogen verwelkomen in ons hotel! Goed nieuws, vanop heden is ons gastronomisch restaurant geopend NOBLA verwelkomt gasten van buitenaf alsook hotelgasten.

Vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2023 via mobiele applicatie

S morgens geen ontbijt mogelijk door reservaties externen niet hotelgasten. Nooit meegemaakt. Minachting van hotelgasten noem ik dit. Geen excuses hiervoor. Niet voor herhaling vatbaar. Jammer dat dit kan. Hotelgasten stonden in rij aan te schuiven

Datum van verblijf: mei 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank carl d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dries De Jonckheere, Eigenaar van The Cornr Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2023

Beste Meneer Carl

Bedankt om de tijd te nemen om ons hotel te beoordelen.
Onze excuses alvast omdat het ontbijt niet gelopen is zoals het zou moeten.

Op drukkere dagen werken we steeds in ontbijt shiften om zo de drukte te kunnen spreiden. We proberen ook steeds het aantal externe ontbijters te beperken op drukke dagen. Helaas hebben enkele gast hier geen rekening mee gehouden waardoor we met een tekort aan tafels kwamen te zitten. We hebben geleerd uit onze fouten en zouden u graag opnieuw willen uitnodigen om de echte ervaring van ons ontbijtbuffet te beleven.

U mag vrijwillig steeds Maxim@cornrhotel.be contacteren.

We hopen u terug te mogen verwelkomen in de toekomst.

Vriendelijke groeten
Maxim - Assistent Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 maart 2023 via mobiele applicatie

Alles wat je van een hotel verwacht: mooi, schoon, modern, een fijne plek om de omgeving te verkennen; en daar is meer dan genoeg te zien: kunst, cultuur en in dit deel van de wereld natuurlijk geschiedenis! En een heerlijke plek om na een wandeling, museumbezoek of een culinaire avond te ontspannen in de bar of op je kamer natuurlijk. En niet te vergeten: een goed team!

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank evboxtel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dries De Jonckheere, Eigenaar van The Cornr Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 maart 2023

Beste

Bedankt om de tijd te nemen om ons hotel te beoordelen.

Fijn te lezen dat u zo genoten heeft van onze gastvrijheid, onze gasten staan steeds op de eerste plaats.

Het hotel biedt voor elk wat wils, een rustige zithoek of onze cosy room.

We hopen u nogmaals in de toekomst te verwelkomen.

Vriendelijke groeten
CORNR-Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2023

We verbleven hier in februari met ons kindje van enkele maanden. Geen moeite was te veel voor de medewerkers van dit hotel! Een babybedje stond mooi opgemaakt op de kamer, bij het zeer uitgebreid ontbijt hadden ze een tafeltje gereserveerd met wat extra ruimte voor onze kinderwagen. En iedereen dat er werkt lacht en is heel vriendelijk. Kortom, je voelt je hier onmiddellijk welkom. Naast de vriendelijkheid van het personeel, viel het prachtige gebouw en de zeer propere en goed uitgeruste kamers ons onmiddellijk op. Echt een plezier om te verblijven. Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank HansD2027
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dries De Jonckheere, Eigenaar van The Cornr Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 maart 2023

Beste Hans

Bedankt voor u lovende woorden.
Ons Familie hotel die opgericht is door de Familie De Jonckheere die al reeds verschillende zaken hebben in Nieuwpoort probeert altijd alle wensen te vervullen van de gasten.
Dagelijks serveren we dan ook een royaal ontbijtbuffet met bubbels.

We hopen u nogmaals in de toekomst te verwelkomen!

CORNR Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2023 via mobiele applicatie

Van zodra je binnenkomt, hangt er een aangename geur in het hotel en deze achtervolgt je overal.
We hadden een kamer met balkon. Deze zijn gelegen aan de binnenkant van het hotel. Het zicht is dan wel minder, maar je hebt totaal geen last van de tram of het verkeer. (Ik vond het de meerprijs wel waard).
De kamer was mooi ingericht en alles was aanwezig. In de badkamer waren er heerlijk geurende producten van Rituals.
De domotica was wel even zoeken, maar lukte nadien wel.
Het ontbijt was in orde. Alles was aanwezig.
Het hotel is ideaal gelegen dichtbij de winkelstraat, strand, promenade en de tramhalte.
We komen zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Els2008
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dries De Jonckheere, Eigenaar van The Cornr Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 februari 2023

Geachte Mevrouw Els

Bedankt om de tijd te nemen om ons hotel te beoordelen.

Fijn te lezen dat u zo genoten heeft van uw verblijf.
De klantenbeleving is voor ons een must alsook de nachtrust. De domotica in de kamers is een leuke toevoeging en functioneel zo kunt u alles regelen naar gelang u het wilt, er zijn dan ook verschillende licht sferen. Op ons Ontbijt buffet vindt u dan ook voor ieder wat wils.

We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in de toekomst.

Vriendelijke groeten
Maxim -Assistent Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken