Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top gewoon genieten van de gastronomie”
Beoordeling van Eethuis Milo

Eethuis Milo
Geclassificeerd als nr. 5 van 140 Restaurants in Nieuwpoort
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 16 - € 26
Gegevens restaurant
4 december 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals de titel, genieten van lekker eten, verzorgd door de chef, bediend met de glimlach van de gastvrouw. Aangenaam intérieur.

Datum van bezoek: december 2023
Bedank DanielDvP
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (377)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 377 beoordelingen

4 december 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste keer dat we er kwamen. Al veel goed over gehoord. We gaan zeker nog terug! Heel lekker vispannetje. Vriendelijke bediening. Gezellig en mooi ingericht.
En heel lekkere Pornstar Martini!!

Datum van bezoek: december 2023
Bedank InesBerchem
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
27 november 2023 beoordeeld

Eerste maal gaan eten , en geen negative ervaring genoten.. zeer vriendelijk onvangst en het eten was top. Combinatie van sommige deserts was mogelijk en met de lach gedaan..
We hebben dan ook besloten om zeker nog terug te komen helaas dit jaar niet meer..

Datum van bezoek: november 2023
1  Bedank Duupje63
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
4 november 2023 beoordeeld

Ik wilde graag deze fantastische zaak eens in de bloemetjes zetten, dit is volgens mij het beste restaurant aan de kust. Telkens als we in de buurt zijn komen we langs. De bediening is top, het eten gewoon verrukkelijk. Tot gauw!
Michel Vervondel

Datum van bezoek: november 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Eten
Bedank IneV226
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
4 november 2023 beoordeeld

Gisterenavond MILO leren kennen, topervaring: lekkere garnaalkroket, filet mignon en sorbet gegeten. Ander dessertje kunnen nemen dan voorzien in menu. Mooi kader en vlotte vriendelijke bediening. Om terug te komen bij ons volgende bezoek aan Nieuwpoort Bart

Datum van bezoek: november 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank BartuitLeuven
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Eethuis Milo bekeken, bekeken ook

Nieuwpoort, West-Vlaanderen
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
 
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
 

In Eethuis Milo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.