Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 92
Expedia.com
€ 94
Word beloond met One Key
Vio.com
€ 85
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (488)
Beoordelingen filteren
488 resultaten
Waardering van reizigers
180
225
53
21
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
180
225
53
21
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 488 beoordelingen
Beoordeeld op 17 september 2023

Wij zijn nooit in het hotel geraakt, gezien de Bongobon, die nog twee jaar geldig was voor dit hotel niet meer bruikbaar was en Ibis Nieuwpoort geen Bongobonnen aannam.
Dus opgepast met bongobonnen : het geld voor de bon zijn jullie kwijt, maar of je er überhaupt mee kan doen waarvoor je hem gekocht hebt, dat is een totaal andere verhaal. Wij in ieder geval niet.
Ibis Nieuwpoort deed ook geen enkele moeite om ons te helpen met de Bongobon, dit was volgens de telefonist door Bongo zelf op te lossen.
Om de één of andere reden werkt Ibis Styles Nieuwpoort niet meer met Bongo en alle klanten die zo’n bon hebben gekocht voor dit hotel laten ze stikken, ook al is de vervaldatum nog veraf. Very nice van Bongo en Ibis.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Ria B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 september 2023

Fijne kamer, geluidsarm/vrij, alles was aanwezig wat je nodig had. We hebben een extra dekentje gevraagd en direct gekregen.
In de lobby kon je als gast gratis koffie krijgen.
We hebben geen ontbijt genomen dus dat kan ik niet beoordelen.
In de buurt is een bushalte maar een kwartiertje stappen en je bent aan de Kaai met een groot metrostation.
Rond het hotel was het betalend parkeren maar buiten het terrein was er voldoende gratis parking te vinden.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank nadinescheepers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Muriel Devisschere, General Manager van ibis Styles Nieuwpoort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2023

Beste Nadine,

Hartelijk dank voor deze score.

Het verheugt ons dat u een fijn verblijf heeft gehad in ons hotel.
Graag tot een volgende keer !

Met vriendelijke groeten,

Muriel D., General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2023

Met een Bongo-bon hadden we recht op 2 nachten Deluxe.Maar toen we online reserveerden was er slechts 1 nacht vrij maar kregen we een kamer voor 2V en 2K toegewezen. Omdat we toch die verplaatsing moesten maken hebben we de 2°nacht in een ander hotel geboekt.Toen we de dag nadien afreisden naar het andere hotel kregen we van de receptie van het Ibis hotel de melding dat we te vroeg waren vertrokken want we stonden geboekt voor 2 nachten. Mevr. Muriel heeft hemel en aarde verzet om na ons verblijf in het andere hotel de nacht daarop in het Ibis hotel te overnachten.Het verblijf, welness en ontbijt waren top.Zelfs Cava ontbrak niet bij het buffet.Zeer vriendelijk personeel en mooie kamers met airco die op dat ogenblik een meerwaarde gaf.

Kamertip: De welness is een meerwaarde
Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank L126VGwillyv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Muriel Devisschere, General Manager van ibis Styles Nieuwpoort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2023

Bedankt voor uw beoordeling :) Wat fijn zeg om dit te lezen :)
Het doet mij een enorm plezier dat u tevreden was over de vriendelijkheid van ons personeel en zo genoten heeft van ons ontbijtbuffet.
Bij een volgend bezoek staan we/sta ik graag weer voor u klaar !

Met vriendelijke groeten,


Muriel D., General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2023

Vriendelijk en gastvrije medewerkers. Lekker ontbijt en nette kamers. De wellness was ook heerlijk mer zwembadje, stoombad en sauna. Leuke omgeving met kilometers aan kustlijn van Knokke tot aan Duinkerken.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Anil J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Muriel Devisschere, General Manager van ibis Styles Nieuwpoort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2023

Beste AnilJag,

Hartelijk dank voor deze beoordeling :)

Het verheugt ons dat u een fijn verblijf heeft gehad in ons hotel.

Met vriendelijke groeten,

Muriel D., General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2023 via mobiele applicatie

Was een kort maar super verblijf. We hadden dit hotel uitgekozen omdat we met z'n allen (5 p, 2 volwassenen en kinderen 16, 12 en 2 jaar - zij sliep bij ons in bed, dit van te voren overlegd-) hier op 1 kamer konden verblijven. De kamer was schoon en ruim.
Het personeel is erg vriendelijk, staat met een glimlach je te woord.
De dames en heer, van de receptie,dank voor jullie gastvrijheid!
Het zwembad is klein, maar wel prima om je -even- te vermaken.
Het ontbijt is goed, veel keus en lekker. Je kunt in dit hotel niet echt dineren. Ze hebben wel snacks en pizza. Een kleine 5 min lopen zit een frituur. En op 10 min lopen zit een leuk restaurantje. Niet te duur en. Je krijgt veel en het is lekker.
Naast het hotel zit een camping, waar nu in de zomer periode een avondmarkt is op de dinsdagavond vanaf 17u.
We hebben in de avond spelletjes gespeeld, die je kunt verkrijgen bij de receptie. En er is een voetbaltafel. En een speelhoek voor de jongste. Buiten is een leuke speeltuin.
Vanaf hier na Plopsa land de Panne, is één kleine 20 min.
Dus, al met al, een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Saphira V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken