Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Vio.com
ZenHotels.com
Lol.travel
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (79)
Beoordelingen filteren
79 resultaten
Waardering van reizigers
54
22
2
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
54
22
2
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 79 beoordelingen
Beoordeeld op 3 augustus 2023 via mobiele applicatie

Lekkere pannenkoek on the go. Vers wordt voor jou gebakken. Vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit is dit ok. Hier kom ik graag terug. De ijsjes zagen er ook lekker uit. Je kan binneb en buiten zitten. Mooi meubilair. Dichtbij de markt. Zeker te proberen

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Eefje D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 juli 2023

Het was wederom zalig om hier te verblijven , we komen iedere keer graag terug
Tania is een super vriendelijke gastvrouw ,
Een meerwaarde was de tuin met zwembad , sauna … om te genieten na een fietstocht
Een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Rudy S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 mei 2023

Het betreft een kleine BB gelegen in het historisch centrum van de stad Nieuwpoort .

Zowel de eigenares als haar echtgenoot zijn super vriendelijk en behulpzaam .

De kamers zijn ruim en beschikken over alle comfort .

Er is tevens een zwembad en een jacuzzi

Het enige minpuntje is dat er geen lift is , wat een probleem kan zijn voor mensen die niet goed te been zijn .

Maar , buiten dat , is het een BB waar wij verschillende keren per jaar naar toe gaan .

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Freddy V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 augustus 2022

Om 11u20 al een sms gekregen dat kamer klaar was
Supervriendelijk ontvangen, mooie ruime, propere kamer (we hadden kamer "strand"). Goed bed.
Ontbijt mag je zelf samenstellen, alles aanwezig.
Plaats om je fietsen binnen te plaatsen.

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank danny_ooooo
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 april 2022

in centrum van nieuwpoort
is naast B&B ook een ijssalon
snelle en vriendelijke bediening
met artisanaal ijs van uitstekende kwaliteit
verzorgde ijscoupes en cappuccino met versnaperingen
sanitair heel verzorgd

Datum van verblijf: april 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bert B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken