Uiterst vriendelijke mensen, die goed met je meedenken. Het bed slaapt heerlijk en de kamer ziet er geweldig uit. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Je voelt je echt in de watten gelegd.
Bedankt, wij hebben genoten!
Bedankt, wij hebben genoten!
Zeer mooi b&b vlakbij AirPort Brussel wij zijn er geweest om te overnachten om via Brussel op vakantie te gaan en raden het een ieder aan zeer vriendelijke mensen en een heel erg mooie b&b echt Helemaal TOP
Gastvrije mensen met een moderne en toch zeer persoonlijke "touch". Een prachtige hoeve met zeer karakteristieke zaken zijn bewaard gebleven. Een prachtige split level hotel kamer. De verbouwing was zeer recent gedaan en met veel smaak. Heerlijke bedden!!!!
B&B Den Engel is een heerlijke plek om te vertoeven. De ontvangst is zeer gastvrij. Het appartement is mooi ingericht, schoon en netjes. De locatie is vlakbij Brussel en de luchthaven Zaventhem, daardoor overdag enig overlast van overvliegende vliegtuigen. Wij hebben heerlijk geslapen.