Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
137 US$
Aanbieding bekijken
eDreams
137 US$
Aanbieding bekijken
Hotels.com
137 US$
122 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 15 US$
Expedia.com122 US$
Travelocity122 US$
Trip.com136 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (62)
Beoordelingen filteren
62 resultaten
Waardering van reizigers
16
24
15
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
16
24
15
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 62 beoordelingen
Beoordeeld op 13 februari 2019 via mobiele applicatie

Dít hotel gevonden via de site en gekozen op basis van de goede recensies.
De gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Je bent er geen nummer. Personeel is uitermate vriendelijk. Ontbijt is goed. De steak avonds was uitstekend. Kamer fris en schoon. Prijs / kwaliteit is oké. Zeker áls je het vergelijkt met de grote hotel ketens dichtbij de ring van Brussel. Die vragen bíjna het dubbele wat hier gevraagd wordt.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank pevnl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2018

Ruime, nette kamer. Lawaai van de drukke weg niet hoorbaar 's nachts.
Heel vriendelijk personeel, die ook instaan voor prachtig ontbijt: lekker geurende koffie, vers vruchtensap, vele soorten broodjes, vlees en kaas, yoghurt en ... vers fruit!
De bar is echter niet open tijdens het weekend... gelukkig ook drank op de kamer!

Bij gelegenheid opnieuw hier logeren!

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Nicole D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 februari 2018

Nette kamers, aardig personeel, snelle service. Niks op aan te merken. Heel goed bereikbaar aan de minder file gevoelige kant van Brussel. Ruime parkeergelegenheid, gratis wifi. Alles aanwezig wat je logischerwijs kunt verwachten. Er is ook airco beschikbaar.

Kamertip: De weg is aan de voorkant, een kamer aan de achterkant is wellicht nog iets rustiger, maar met het raam dicht is het prima.
Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank enno_smit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2017 via mobiele applicatie

Vriendelijk, geweldig schoon, ruime nette kamers heerlijke kussen goed internet lekker eten een heel lief ontvangst door Cindy vriendelijke kok als je hier klaagt snap je niks van prijs kwaliteit ik zeg mijn oude hotel op en ga in de toekomst hier slapen en eten als zaken reiziger,en als ik vanaf Zaventem vlieg en mijn auto kan hier veilig staan !! Dan ook als prive persoon, Cindy en team.bedankt perfect kamer 115.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank Mvmcheese
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2017

Een prima hotel nabij Brussel en Leuven. Erg schoon en allervriendelijkst personeel.
Perfekt ontbijt. Allies tegen een zeer reedlike prijs! Zeer aanbevelenswaard.
Ligging nabij Brussel ( afstand circa 18 KM ) en Leuven ( afstand circa 8 KM).

Kamertip: Achterzijde kamer, heerlijk rustig.
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank romke2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken