“Een ontdekking”

Keukens: Belgisch, Frans, Fusion
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
29 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastische ervaring. Zeer creatieve keuken, top bediening.
Een absolute aanrader.
Prachtig zicht op de Noordzee.
Wij komen terug

Datum van bezoek: januari 2024

15 juli 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel leuke ervaring gehad hier. Ik had het geluk uit te kijken op de dijk, wat meteen een leuke start is. Een lekker glaasje gevolgd door vele hapjes. Elk hapje en elke gang was mooi verzorgd tot in de details. Alles was enorm lekker maar voor mij was het hoofdgerecht toch het hoogtepunt. Na het dessert zijn er nog kleine gebakjes, met honger ga je hier zeker niet buiten. De aangepaste wijn is een meerwaarde en het personeel aangenaam. Er is een gezellige sfeer.

Datum van bezoek: juli 2024
11 juli 2024 beoordeeld

Verassende smaken - zeer vriendelijk en professioneel personeel - mooi ingerichte zaak - chef kwam na het eten een praatje doen met al de aanwezigen - zeer verzorgd eten - hoewel we voor de lunch gingen kregen we 3 amuses en bij koffie lekkere versnaperingen met de klap op de vuurpeil een ruime keuze aan heerlijke chocolade pralines

Datum van bezoek: juli 2024
    • Sfeer
29 april 2024 beoordeeld

Uitzicht op zee.
Aangenaam zitten.
Heerlijk gegeten en gedronken.
Goede bediening met uitzondering van de ontvangst, toch lang moeten wachten voor er eindelijk iemand kwam.

Datum van bezoek: februari 2024
    • Sfeer
4 maart 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

5/5
Niets om aan te merken, vriendelijk van begin tot einde, chef/uitbater aan tafel gehad, verdient zeker een misschien zelfs twee sterren.
Het eten was echt super, prijs kwaliteit 10/10

Datum van bezoek: maart 2024

Reizigers die Sel Gris bekeken, bekeken ook

Knokke, Knokke-Heist

Knokke-Heist, West-Vlaanderen
Knokke-Heist, West-Vlaanderen

In Sel Gris geweest? Deel je ervaringen!