Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bartholomeus = uniek, onvergelijkelijk, uitzonderlijk ...”
Beoordeling van Bartholomeus Heist Aan Zee

Bartholomeus Heist Aan Zee
Geclassificeerd als nr. 1 van 266 Restaurants in Knokke-Heist
Keukens: Frans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
16 oktober 2023 beoordeeld

Bartholomeus = uniek, onvergelijkelijk, uitzonderlijk ...
Een lust voor het oog als voor de smaakpapillen, in één woord heerlijk, supervriendelijke professionele bediening, zeer lekkere wijn. We proefden er de liefde voor pure smaken verpakt in heerlijke gerechten. Het was hemels, we hebben er enorm van genoten. Bedankt Bart en vrouw Sandra en ook Philip om ons een schitterende avond te bezorgen 👍

Datum van bezoek: oktober 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank StephaneVanassche
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (484)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 484 beoordelingen

19 september 2023 beoordeeld

Al verschillende malen geweest en dit blijft steeds TOP gerechten.
Machtig concept. Losse en vlotte bedienening. Beste wijnkaart, zeker de Bourgognes zijn de beste toppers.

Datum van bezoek: april 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Joske1745
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
20 juli 2023 beoordeeld

Uitstekende ervaring door een perfect op elkaar afgestemd team.
Eenvoud siert, maar absolute smaak primeert.
De 2 chefs maken er een fantastische avond van. Aangevuld met een heel fijne gastvrouw
Een absolute aanrader!

Datum van bezoek: juli 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Venture38765917349
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
15 juli 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Een culinair paradijs dat elke fijnproever zal betoveren.
Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je begroet met een warme en elegante sfeer die perfect past bij de verfijnde gerechten die worden geserveerd.

Het menu van Bartholomeus is een meesterwerk op zich. Met een nadruk op seizoensgebonden ingrediënten en creatieve combinaties, brengen de gerechten een explosie van smaken en texturen teweeg. Elk gerecht is prachtig gepresenteerd en toont de vakmanschap en aandacht voor detail van Bart en Philip.

De service is onberispelijk en het personeel is vriendelijk, attent en goed geïnformeerd. Ze nemen de tijd om de gerechten uit te leggen en bieden aanbevelingen aan die passen bij je smaakvoorkeuren. De wijnkaart is uitgebreid en biedt een selectie van uitstekende wijnen die perfect samengaan met de gerechten.

Het hoogtepunt van de ervaring in Bartholomeus is de smaaksensatie die je krijgt bij elke hap. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld en de smaken zijn perfect in balans. De combinatie van klassieke technieken en innovatieve benaderingen zorgt voor een unieke eetervaring die je zintuigen prikkelt.

Hoewel een diner bij Bartholomeus niet goedkoop is, is het de prijs zeker waard voor de uitzonderlijke kwaliteit en de onvergetelijke culinaire reis die je zult maken. Voor liefhebbers van fine dining en gastronomische avonturen is restaurant Bartholomeus een absolute MUST-VISIT!

Tot snel!

Datum van bezoek: juli 2023
3  Bedank Xavier_Bastijns1991
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 juni 2023 beoordeeld

3,5 u FEEST. Het ene sublieme gerecht na het andere. Wijnen top. Proficiat aan chef Bart, Filip en Sandra.

Datum van bezoek: juni 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank TeughelsE
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Bartholomeus Heist Aan Zee bekeken, bekeken ook

Knokke-Heist, West-Vlaanderen
Knokke, Knokke-Heist
 
Knokke-Heist, West-Vlaanderen
Knokke-Heist, West-Vlaanderen
 

In Bartholomeus Heist Aan Zee geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
© 2024 Tripadvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die spreken in . Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.