Pat-inge
Antwerpen, België

Goed zonder meer.

Beoordeling van La Réserve
4,0 van 5 bollen24 aug 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Zeer mooi hotel dat de vergelijking met internationale tophotels kan doorstaan. Prijs ligt wel vrij hoog en is niet altijd verantwoord. Voor dit niveau van hotels zijn details belangrijk en daar liet men het soms afweten. Ontbijt was ok maar niet aan 45€ p/p. Dat je voor zalm of oeuf benedict nog extra moet bijbetalen is niet te verantwoorden. Theezakjes, van een zeer matig merk, is not done voor dit niveau van hotel. Ook roomservice kan beter zeker als je iets vraagt en daar meer dan 1 uur moet op wachten. Personeel was vriendelijk en deed zijn best. Maar voor een 5-sterren hotel verwacht je toch een iets hoger niveau van service.
Datum van verblijf: augustus 2024
2.6 km van La Réserve
1.4 km van La Réserve
Meer hotels in Knokke-Heist bekijken
Beoordeeld op 12 juli 2024

Gisteren voor het eerst naar de nieuwe Wellness geweest. Zeer mooie Wellness maar zeer prijzig. Paar kleine details ... geen handgrepen in en rond de trappen aan het zwembad, dus zeer gevaarlijk om uit te glijden, zeker voor oudere mensen. Kleedkamer dames veel te klein en zeer donker. Ook geen haardroger voorzien en stopcontacten. Dus als je u omkleed en u wil make-up aandoen is het veel te donker. Ook zeer weinig lockers voorzien en te klein.
We kregen bij aankomst badjas, grote en kleine handdoek. We gingen naar het zwembad , we leggen onze grote handdoek op een ligzetel en gaan effen in de sauna, bij terugkeren naar het zwembad waren alle handdoeken weggenomen. Terwijl ze net vers waren. Ook een scrub laten doen... deze was nog zachter dan een zeer zachte massage. Scrubben is de bedoeling dat je de dode huidcellen verwijderd maar door te zacht te wrijven lukt dit niet. Na de scrub moet je de duo cabine verlaten en naar de kleedkamer gaan om u te douchen, daarna wordt je gevraagd om terug naar de duo cabine te komen . Tijdverlies vind ik . Als er geen douches zijn in de cabine zorg voor handdoekverwarmers zodat u warme natte handdoeken kan gebruiken om de scrub te verwijderen. Na de behandeling nog naar de relaxruimte geweest en zat daar een oudere dame die in hotel verbleef. Ze had al gevraagd voor een massage maar er was geen plaats meer. Terwijl er constant 4 specialisten aan de receptie in de Wellness zitten . Specialisten doen blijkbaar maar4 behandelingen per dag . Terwijl ze open zijn van 9u tot 21u . Zeker niet rendabel mijn gedacht dan. Massage kamers zitten vlak naast het zonneterras dus ik denk als er wat mensen buiten liggen en ze doen meer behandelingen dat ze lawaai zullen hebben. Voor de rest is de Wellness zeer mooi maar de prijzen zijn abnormaal duur.
Daarna iets gaan drinken op terras aan de bar, vers pompelmoes sap, 8€ per glas. Volgens mij niet vers maar uit karton of fles . Ook totaal geen volk in de bar of op terras , ik hoop dat het hotel weer volk aantrekt zoals vroeger.

Datum van verblijf: juli 2024
Beoordeeld op 17 juni 2024 via mobiele applicatie

Alles klopt in dit prachtige hotel. Prachtige moderne kamers, goede bedden en een ruime douche met het toilet en bad apart.
Het ontbijt was heerlijk maar wel erg druk. Het personeel deed er alles aan om een tafel gereed te maken.
Wij hadden een kamer aan de voorkant boven de entree, het was erg leuk om alle mooie auto’s te zien aankomen.
In de bar hebben we genoten van de heerlijke wijn en champagne. Helaas waren we te laat om te reserveren voor het restaurant. Maar in de buurt zijn genoeg andere restaurants.
We komen zeker nog eens terug

Datum van verblijf: juni 2024
Beoordeeld op 4 april 2024 via mobiele applicatie

Fantastisch hotel, geweldige ervaring. Topservice, hoogste kwaliteit in de kamers en in het restaurant. Het personeel was onberispelijk. We genoten van een geweldig diner is La Rige.
In de kamer genoten we van de kussen service, de geurtjes en de beschikbare verzorgingsproducten.

Datum van verblijf: februari 2024
Beoordeeld op 14 oktober 2023

Prachtig hotel, adembenemend mooi. Prachtige grote standaard kamer met zeer grote badkamer all-inclusive. Je wordt als een koning ontvangen en super vriendelijk. Interieur van top kwaliteit en exclusief. De bar is prachtig.
Enig minpunt parking is betalend aan 45/dag.
De inkomhal is heel indrukwekkend.

Datum van verblijf: oktober 2023
Beoordeeld op 13 oktober 2023 via mobiele applicatie

Het hotel beschikt over een prachtig terras met een idyllisch uitzicht op het meer, wat een ideale gelegenheid biedt om in alle sereniteit van uw drankje te genieten. Na een bezoek aan deze locatie keert u ongetwijfeld als een ontspannen persoon terug naar uw hectische werkplek. De dienstverlening is van zeer professionele aard. In de toiletruimte is er een wastafel binnen het toilet, echter de geautomatiseerde zeepdispenser produceert een luid en hinderlijk geluid dat zelfs buiten het individuele hokje hoorbaar is.

Kamertip: Weet dat het sterren restaurant van de heer Goossens en dit twee verschillende concepten zijn.
Datum van verblijf: oktober 2023
Reistype: Reisde alleen