Bittere teleurstelling.
Nu we hoorden dat Peter Goossen zich in La Reseve heeft genesteld wilden wij dit wel eens meemaken. Op de parking merkten we al direct dat de parkeer plaatsen zijn bedoeld voor kleinere auto's, de onze was helaas te groot en het si echt geen grote auto. Bij de entree stond een portier van 18jaar die niet wist wat hij moest doen, zeker niet toen bleek dat de draaideur niet werkte. Dit was volgens hem al een probleem dat al langer speelde sinds vorig jaar. Gelukkig waren we na enige storingen binnen in de centrale entree hal met 3 recepties die alle 3 niet bemand waren. We zin dan zelf maar door gelopen naar de bar die wat is vernieuwd met goedkope materialen, die na 10 maanden al toto op de draad zijn versleten. De barkrukken zijn aan bovenzijde vies en vettig. De bediening liet zich ongeveer 12 minuten wachten. De ober die totaal geen etiquette kende kwam vragen of wij iets wilden drinken, maar er was geen kaart. Dan besteld en weer wachten, de obers "doken steeds achter het gordijn"en warempel na 10 minuten kwamen de 2 glazen wijn, wat waren we blij dat we deze veldslag hadden gewonnen. Na enige tijd hebben we weer geprobeerd om een 2de bestelling te plaatsen, maar eerlijk gezegd de obers zijn zeer goed opgeleid om de klanten te negeren, wat mogelijk chique is in La Reseve. De glazen waren van Casa kwaliteit en de wijn koop je qua kwaliteit beter in de Aldi. Voor we wilden gaan eten in de Bistro wilde ik afrekenen. Het was slechts € 25,-- voor een glas slechte wijn. Toen was onze eetlust eigenlijk wel weg. Toen we weg wilden rijden moesten we onze parkeerkaart laten valideren. De La Reserve klantvriendelijke gastvrijheid gaf ons aan dat we toch nog even € 6,-- moesten betalen voor de slechte en te kleine parkeerplaats. Al met al gewoon een 2 sterrenkwaliteit, maar wellicht wel een leuke plek voor de jonge juppie rijken, tenminste als je een slecht gevoel wil overhouden aan iets wat gastvrij en ontspanning moet geven. Wij gaan liever naar een klant vriendelijke zaak met goede service en dan mag het best wat kosten.