“Aanrader!”

Geclassificeerd als nr. 8 van 273 Restaurants in Knokke-Heist
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 32 - € 79
20 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi restaurant. Was helemaal vol, maar niet het idee dat het druk is. Erg origineel met de chef midden in de zaak in een echt open keuken. We hadden een 3 gangen lunch menu. Zeer goed gegeten. Vooraf mooie amuses die goed bij elkaar aansloten. Gerechten zijn zeer goed mooi gepresenteerd. Uitgebalanceerde smaken. Porties voldoende groot. Nadien nog zeer uitgebreid assortiment aan friandises (5 stuks in totaal).
Fijn dat er ook een uitgebreide keuze was aan non alcoholische dranken die goed bij het eten passen.

Goede prijs kwaliteit. Aardig personeel en goede service.
Zeer aan te raden, we komen zeker terug.

Datum van bezoek: augustus 2024

19 juni 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

In een modern en licht restaurant wordt hier top gekookt, mooie en lekkere borden.

De bediening was echter voor ons helemaal niet top, soms zelfs arrogant, en niet klantvriendelijk ( de gastvrouw).
Het personeel haspelt vlug vlug de ingrediënten af , is ongeïnteresseerd en zeer routineus. De gekozen fles wijn was niet meer in voorraad en er werd een andere fles voorgesteld afkomstig van Hongarije maar bij ons nazicht van Bulgarije. Het glas werd niet vlot bijgeschonken er moest naar gevraagd worden, en bij navraag om een tweede broodje moest er nagekeken worden of dit nog kon !?
Er was een pauze van meer dan 1/2 u na de voorgerechten naar het hoofdgerecht en dit voor alle tafels want niemand was aan het eten maar aan het wachten. Bij een opmerking hierover werd er bot op gereageerd door de gastvrouw dat dit normaal is want de zaak zat vol …
Toch spijtig want als je lekker gaat dineren verwacht je ook een welkome sfeer en die was er voor ons niet.

Datum van bezoek: juni 2024
9 mei 2024 beoordeeld

Nu al drie keer naar le caillou geweest, telkens heel lekker gegeten. De eerste twee keren ook heel goede en aangename bediening, echter laatste keer was de bediening door de gastvrouw minder. We hebben telkens heel lang op de drank moeten wachten, zelfs na herhaaldelijk vragen duurde het nog altijd lang. Enkele dagen nadien kregen we een email om onze ervaringen te delen. We hebben gezegd dat het eten heel lekker was, maar dat we telkens heel lang moesten wachten op drank waarop we een antwoord terug kregen met het verwijt dat we geen geduld hebben en niet weten wat een restaurant inhoudt. Zes klanten verloren.

Datum van bezoek: november 2023
    • Sfeer
Antwoord van management:Gereageerd op 29 mei 2024

Beste Alex092019, beste mevrouw Goeminne,

Wat een jammerlijk gebeuren dat u na onze beleefde excuses en uitleg in november 2023 toch de noodzaak voelde om de zaak te verdraaien naar een "verwijtende e-mail" terwijl wij deze uitklarend, en zeer positief bedoelden. En tegelijk dit op Tripadvisor te plaatsen een half jaar later.
We kiezen er bewust voor geen kopie van ons mail verkeer tussen u en ons hierbij te plaatsen. Bij het nalezen van ons mailverkeer is hier in geen enkel moment een verwijt te lezen. Verder wensen wij hier niet meer verder op in te gaan. Opnieuw geven we gewoon onze eerlijke kant van de feiten. Dit om te lezers van bovenstaande recensie correct te informeren.

7 mei 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Xavier à la carte heeft zijn 64ste verjaardag gevierd aan de Belgische kust in restaurant Caillou te Knokke-Heist.
Je stapt binnen in een sfeer- en smaakvol ingericht interieur. Caillou is het Franse woord voor steen (kiezelsteen) en in het restaurant vind je genoeg verwijzingen.
Ik kan dit restaurant zeker aanraden! Wij hebben echt genoten en er was een leuke attentie voor mijn verjaardag.
We hebben de lunch menu genomen en vroegen om de duif te vervangen door een stukje vis en dat was geen probleem. TOP!
Wij komen zeker terug!
Xavier à la carte.

Datum van bezoek: mei 2024
28 april 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere lunch bij zaak die verbonden is met sterrenzaak “ Sel Gris “ . Goede bediening en lekkere wijnen . Met plezier terug - kom - adresje .

Datum van bezoek: april 2024

Reizigers die Caillou. bekeken, bekeken ook

Knokke-Heist, West-Vlaanderen

Knokke, Knokke-Heist

In Caillou. geweest? Deel je ervaringen!