Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
eDreams110 US$
FindHotel110 US$
Agoda.com110 US$
Priceline110 US$
Tripadvisor110 US$
ZenHotels.com
alle 8 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (87)
Beoordelingen filteren
88 resultaten
Waardering van reizigers
54
24
5
1
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
54
24
5
1
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 88 beoordelingen
Beoordeeld op 18 oktober 2020

Wij (twee koppels) hebben een hoogst aangename avond , maaltijd, overnachting én ontbijt genoten in dit erg leuke hotel.
De viergangenmenu was van erg goede kwaliteit , de kamers zijn top, hoewel ik het douche/toiletontwerp niet de gelukkigste keuze van de ontwerper vindt) en het ontbijt was copieus. Als wij dan constateren dat wij voor deze 4 personen overnachtingen, met 4 x viergangenmenu , aperitieven,gratis )tapas (zes per koppel) twee flessen wijn en een 4 x erg lekker ontbijt, allemaal tot bij ons gebracht door erg vriendelijke bediening, en wij daar per persoon € 118 voor betaalden , dan zeggen wij dat dit een top kwaliteits/prijsverhoudings deal was.
Dus, twijfel niet....gewoon doen !!

Datum van verblijf: oktober 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 130jef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arthur Genten, Geschäftsführer van Sleepwood Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2020
Google-vertaling

Dank U!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2020 via mobiele applicatie

Zeer degelijk en kraaknet hotel met een uitzonderlijk goede en verfijnde keuken. Super vriendelijke bediening en alles aan klantvriendelijke prijzen.
Een Hotel waar we met plezier zullen terug komen in de toekomst.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 100Antoon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arthur Genten, Geschäftsführer van Sleepwood Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2020

Dank U! Gaar zien wij U weer!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2020 via mobiele applicatie

Proper hotelletje in een rustige straat. Nette, recente kamers in hout afgewerkt. Voelt sauna of blokhutachtig aan. Lekker en voldoende vers ontbijt voor een lage prijs. Een aanrader. Mag van ons 3* krijgen.

Datum van verblijf: augustus 2020
1  Bedank Christophe_vdd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arthur Genten, Geschäftsführer van Sleepwood Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2020
Google-vertaling

Dank U!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2020

We verbleven drie nachten in Hotel Sleepwood in Eupen. Het hotel bevindt zich op wandelafstand van het gezellige verkeersarme (bepaalde uren) stadscentrum waar er tientallen terrasjes en vele lekkere restaurants zijn. Ook het hotel zelf beschikt over een eigen restaurant, maar daar gingen we jammer genoeg niet eten. Je kan parkeren op een gratis parking op 150m van het hotel.
De kamers (en andere delen van het hotel) zijn voor een groot deel uit hout en natuurlijke materialen gemaakt en ogen zeer warm en uitnodigend. De bedden zijn gewoonweg fantastisch. Nog nooit zo een goede matras gehad op hotel! Er is een TV met Netflix en gratis Wi-Fi. De kamers zijn bovendien heel rustig en we hadden totaal geen last van lawaai van andere gasten.
De hoteleigenaars zijn ietsje gereserveerd en rustig, maar heel vriendelijk en geven je een welkom gevoel. Het ontbijt was niet overdreven uitgebreid, maar zeker voldoende en de kwaliteit ervan was gewoonweg top! Vooral de versgemaakte fruitsla en de gerookte zalm konden ons enorm bekoren.
Als ik één minder puntje moet opnoemen aan dit hotel dan zou ik zeggen de indeling van de kamer. De douche en wc bevinden zich in een kleine ruimte en het water spat wel tot aan het toilet. Ook de pompbak was voor ons veel te laag, maar dat is persoonlijk. Koffie of thee op de kamer zou misschien ook nog extra kunnen worden aangeboden.
Al bij al een tophotel in zijn prijsklasse! Ten zeerste aan te bevelen! We komen zeer graag nog eens terug! (9/10)

Datum van verblijf: juli 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Geoffrey79c
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arthur Genten, Geschäftsführer van Sleepwood Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2020
Google-vertaling

Dank U!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2019 via mobiele applicatie

De kamer is heel erg mooi en praktisch ingericht. Je ziet dat erg goed over nagedacht is. Het is een rustig hotel met heerlijk ontbijt en prima service. Het staat in een leuk plaatsje in een mooie omgeving. Een echte aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank fverheij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arthur Genten, Geschäftsführer van Sleepwood Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2020
Google-vertaling

Dank U!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken