Goed hotel met ruime comfortabele nette kamers, correcte prijs-kwaliteit verhouding. Smakelijk en uitgebreid ontbijtbuffet
. Vriendelijke en goede bediening zowel aan de receptie als in het (ontbijt)restaurant
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Alles naar wens, lekker ontbijt in een gezellige ruimte. Vroegen om in de voormiddag in te checken en was geen probleem. Zeer attent personeel. Vriendelijke ontvangst. Mooi omgeving, direct aan bushalte richting Antwerpen.
Geachte, hartelijk dank voor deze prachtige feedback. We proberen onze gasten een warm welkomstgevoel te geven. En kijken van uit het standpunt van de gast naar onze service. Zodanig onze gasten met een goed gevoel naar huis kunnen gaan. Wij hopen om u in de nabije toekomt terug te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten
Met de familie een nachtje weg. De kamers waren ruim en schoon. Van tevoren contact gehad over de bedsamenstellingen; geen probleem em alles klopte. Alles aanwezig in de kamer, goed werkende verwarming/airco. Ontvangst keurig, het ontbijt wat uitgebreid.
Mooie nette ruime kamer, en ruime badkamer(die iets warmer van temperatuur mocht zijn)
Airco mocht iets stiller zijn..
Rustige omgeving, ondanks de verschillende faciliteiten
Vriendelijk personeel
Heerlijk ontbijt
Ondergrondse parking was voor mij ook zeker een pluspunt.
Beste heer Schelle,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij geven alvast aan onze technische dienst door uw aangehaalde punten na te kijken. Het verheugt ons dat u heeft genoten van uw verblijf en we hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!
Met gastvrije groeten,
Aangename ontvangst (vlot in- en uitchecken ). Ruime en propere kamer/badkamer. Ontbijt is uitgebreid en zeker de moeite waard. Grote (gratis) parking voor het hotel is geweldig. Ik blijf er elke keer met plezier overnachten
Geachte gast,
Wij willen U danken voor deze fijne feedback.
Samen met mijn team streven wij er elke dag naar om onze gasten een zo goed mogelijk verblijf te bezorgen.
Het lezen van uw reactie bevestigd het hard werken van mijn collega's, hiervoor nogmaals onze dank.
Met plezier zien wij u in de toekomst terug bij Hotel Ter Elst.
Tom Hendrickx
General Manager
Een bjizonder comfortabele kamer met ongekend ruime badkamer en super king size bed (wow)!
Prettige en discrete ontvangst, piekfijn geregeld. Geen ontbijt genoten, maar zag er wel goed uit, dus volgende keer wel.
Beste gast,
Wij willen U danken voor uw aangename reactie betreft uw overnachting bij Hotel Ter Elst.
Met plezier zien wij u in de toekomst terug bij Hotel Ter Elst.
Tom Hendrickx
General Manager