Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker gegeten.”
Beoordeling van Navarin

Navarin
Geclassificeerd als nr. 2 van 251 Restaurants in Blankenberge
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
28 april 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten. Prijs-kwaliteit goed. Vriendelijke bediening. Goede menu's. De garnaalkroketten en visbrochette met champagnesaus konden ond bekoren. Wij hebben het vismenu gedegusteerd.

Datum van bezoek: april 2024
Bedank GregKattyBart
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (414)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 414 beoordelingen

28 april 2024 beoordeeld

Bezocht o.w.v. hoge score op tripadvisor. Vind het zelf eerder matig. Interieur is ok maar niet gezellig te noemen, het eten was goed maar niet wauw of zo. De dressing op de sla ben ik geen fan van. Huis wijntje was wel goed. Aperitief maison ook weer zeker niet slecht maar flauwtjes geserveerd beetje oudbollig zoals het interieur. Al bij al zeker niet slecht maar eerlijk is eerlijk overgewaardeerd op tripadvisor in vergelijking met andere restaurants aan de kust.

Datum van bezoek: april 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank lucdV6208TQ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
11 oktober 2023 beoordeeld

Sinds we dit restaurant toevallig ontdekten gaan we er graag regelmatig langs. Je wordt er goed ontvangen, er wordt rekening gehouden met 'gezondheidsklachten' in de voeding, zoals geen rouwkost. Alles is heel vers,
M.S.

Datum van bezoek: oktober 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Dreamer45235227711
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
3 oktober 2023 beoordeeld

Een verborgen pareltje in Blankenberge. Menuutjes aan schappelijke prijzen. Zeer lekker bereid met goede ingredienten. Bovenop vriendelijke bediening. Eerlijk zonder pretentie! Wij komen terug…

Datum van bezoek: oktober 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Karim-en-katrien
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
27 augustus 2023 beoordeeld

Super goede kwaliteit van producten!!! eerlijke keuken en vriendelijk personeel!!! Echt een aaanrader

Datum van bezoek: augustus 2023
1  Bedank Road34838161222
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Navarin bekeken, bekeken ook

Blankenberge, West-Vlaanderen
Blankenberge, West-Vlaanderen
 
Blankenberge, West-Vlaanderen
Blankenberge, West-Vlaanderen
 

In Navarin geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.