Dit is, samen met restaurant Ten Doele, één van onze favorieten in Blankenberge.
Alhoewel het begin van de avond wat moeizaam begon. We kregen de dag voordien een mail met de vraag om (terecht) het reserveringsuur te respecteren. We hadden gereserveerd om 18u. Om 18u10 stonden we samen met andere mensen nog steeds voor een gesloten deur. Binnen zag je het personeel nog druk bezig met allerlei handelingen. Iets te laat begonnen? We zijn dan samen met de andere wachtende mensen via het hotel, het restaurant binnen gegaan. Voor ons geen probleem, voor andere mensen misschien een domper.
Toen alles en iedereen op zijn plek was, werden we zeer vriendelijk ontvangen en bediend.
Het interieur is heel gezellig, en over de verlichting is blijkbaar goed nagedacht. Heel sfeervol! Wat wel steeds terugkomt aan de kust, is dat je soms (te) dicht op elkaar zit. Dit is niet alleen vervelend voor de bezoekers, maar ook voor het personeel dat soms de ene tafel moet hinderen om een andere te kunnen bedienen.
Gelukkig hadden wij een tafel langs de wijnflessen en zaten we op ons gemak.
Het eten begon met twee hapjes die lekker waren. Tonijn met citroen mayonaise en de steeds weerkerende tortillachips met salsa.
Als voorgerecht kozen we de rundscarpaccio. Deze vind ik hier subiem, mede door de zalige truffelolie. De croutons hadden voor mij niet gehoeven, daar deze zeer hard waren. Maar al bij al een zéér lekkere carpaccio.
Als hoofgerecht kozen we dan de côte à l'os voor twee personen. Deze had een bbq smaak en was perfect gebakken. Verder kregen we er een zeer smaakvolle champignonsaus, warme groentjes en een Hasselback aardappel met kruidenboter bij. Alles enorm lekker!
Het dessert was ook bijzonder. Een volle maar niet te zware chocolademousse, vergezeld met gefrituurd ijs! Nog nooit gegeten, maar bijzonder geslaagd!
Samengevat: na een moeizame start :) , toch weer een topavond gehad.
Tot de volgende!
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.