Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slechte ervaring”
Beoordeling van Restaurant Dante

Restaurant Dante
Geclassificeerd als nr. 97 van 166 Restaurants in Blankenberge
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
20 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was niet lekker! Het stoofvlees had weinig weg van vlees, eerder vet. De saus had geen smaak. De puree was extreem zout en dus ook niet lekker.
De bediening was zeer onvriendelijk.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Journey65499238819
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (265)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 265 beoordelingen

26 juli 2021 beoordeeld

In tegenstelling tot de vele toesistenvallen op de zeedijk is dit een absolute aanrader. Top bediening, super lekkere gerechten aan een eerlijke prijs. Een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Ruben-en-Ann
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2021 beoordeeld

Wij gaan al 13 jaar eten bij dante als we in Blankenberge zijn en hebben altijd lekker gegeten en vriendelijke bediening. Eerst met ons tweetjes en nu met de kids erbij. Ik kan niks negatiefs zeggen. Mooi en proper restaurant.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Maximlukas1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2021 beoordeeld

Hartelijke ontvangst, echt lekker; dagschotel met soep-vis-dessert. prijs-kwaliteit top! Fijn middagmaal.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank 908katrienv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Toevallig bezoek. Het overdekt terras trok mij aan maar ik zit toch liever buiten, dus naast overdekt terras, voor elk wat wils. De mosselen waren zeer lekker. De prijs verrassend laag, zelfs na de Corona crisis. Ik kom hier zeker terug

Datum van bezoek: mei 2021
Bedank vanbcarine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Dante bekeken, bekeken ook

Blankenberge, West-Vlaanderen
Blankenberge, West-Vlaanderen
 
Blankenberge, West-Vlaanderen
Blankenberge, West-Vlaanderen
 

In Restaurant Dante geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.