Brien_Belgium
Antwerpen, België

Fantastisch verblijf en een absolute meerwaarde aan onze Belgische kust!

Beoordeling van Gatsby Hotel
5,0 van 5 bollen16 sep 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Fantastisch hotel! Een echt pareltje aan onze Belgische kust… De gastheer heeft ons ontzettend goed ontvangen en hielp zelfs onze bagage naar boven brengen, een echte meerwaarde. De Prestigekamer waar wij logeerde was op en top: badkamer met bad en douche, elke dag een kleine leuke attentie. De kamer was spik en span en ook de kamerheer en -dame ontvingen ons met een glimlach.
Het ontbijt was tevens zeer goed verzorgd, niks op aan te merken! Graag had ik dan ook de lieve dame van het ochtendbuffet nog eens extra in de bloemetjes willen zetten en bedanken voor haar goede zorgen.
Wij komen ZEKER nog terug!
Doe zo voort zou ik zeggen want jullie zijn 1 voor 1 toppers!
Nogmaals dank voor alles!!!
Vele groetjes,
0.5 km van Gatsby Hotel
Exterior view
0.3 km van Gatsby Hotel
0.8 km van Gatsby Hotel
New 2 person studio - ocean view
0.7 km van Gatsby Hotel
  • Tripadvisor
0.7 km van Gatsby Hotel
0.5 km van Gatsby Hotel
1.6 km van Gatsby Hotel
Meer hotels in Blankenberge bekijken
Beoordeeld op 15 september 2023 via mobiele applicatie

Leuk, sfeervol ingericht hotel.
Rustig gelegen maar dichtbij de boulevard.
Makkelijk parkeren (als je een parkeerplek gereserveerd hebt).

Mooie, ruime hotel kamer. Heerlijk groot bed.
Het hele hotel heeft een fijne vibe.
Voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: september 2023
Beoordeeld op 25 juli 2023

Derde jaar op rij kwamen we hier een paar nachten overnachten.
Heel leuk om door de jaren heen te zien hoe de aankleding van het hotel in het thema geperfectioneerd wordt.
De kamers zijn voorzien van alle gemakken, ze zijn ruim en heel erg proper.
Het ontbijt is heel verzorgd en uitgebreid. Er is oog voor lokale producten. Je kan er in alle rust genieten van het lekkers.

Beoordeeld op 14 juli 2023

Ons 2e bezoek net als het 1e Top !
*Rustig gelegen hotel op korte afstand van strand en boulevard.
* Super ruime, mooie en schone kamer
* Lekker ruim bed
*Grote badkamer van alle gemakken voorzien
*Champagne ontbijt met luxe broodsoorten, vers fruit, diverse soorten beleg en huisgemaakte slalades (zalm, vlees, ei etc.) Tevens kun je een "Engels ontbijt" samenstellen.
*Vriendelijke gastheer die ook leuk tips voor je heeft.

We komen zeker terug in 2024 !

Kamertip: Mooie, nette en zeer grote kamer Super groot bed Ruime badkamer van alle gemakken voorzien Geniet zeer zeker van het champagne ontbijt
Beoordeeld op 13 juli 2023

Zeer klassevol hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamer was zeer ruim en proper. We hadden kamer met regendouche als een luxueus bad. Het hotel is ook zeer klassevol ingericht en het onbijt was echt top. Zeer verzorgd en uitgebreide keuze. Ook parkeergelegenheid aan hotel en goedkope treintickets werden aangeboden om met de trein naar de zee te lomen

Beoordeeld op 6 juni 2023

Geweldig hotel met vriendelijk personeel en zeer behulpzame hoteleigenaar. Zeer mooie basis kamer met alle faciliteiten en zeer ruim bed van 2 meter breed en uitstekende matras. Grandioos ontbijtbuffet waar het aan niets ontbrak. Voor iedereen een aanrader!!!!

Kamertip: Geweldig hotel met zeer mooie kamers en grandioos ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel en zeer behulpzame hoteleigenaar. Een aanrader!!!
Datum van verblijf: juni 2023