Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Manu M.
Jette, België

Mercure Blankenberge

4,0 van 5 bollen23 jul 2022 beoordeeld
Prima hotel qua ligging. Het hotel maakt deel uit van het treinstation in Blankenberge, hetgeen voor treinreizigers een pluspunt is.
Het ontbijt is goed verzorgd en de kamers zijn comfortabel.
Het management lijkt jammer genoeg te besparen op het personeel. Er zou meer personeel moeten zijn bij het onthaal en de bar.
Datum van verblijf: juni 2022
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 27 jul 2022
Beste gast,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Uw feedback is heel belangrijk voor ons want op deze manier krijgen wij continu poolshoogte van wat leeft bij onze gasten. Wij wensen ons dan ook te verontschuldigen voor de onaangename ervaring die u opdeed met betrekking tot onze receptie. Dit wordt absoluut opgevolgd. Prettig te lezen dat uw verblijf en onze ligging verder naar wens waren.

Met warme groeten en graag tot een volgende keer,

Nikola Saelens, General Manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 190
  • ZenHotels.com
  • Agoda.com
    € 190
  • eDreams
    € 190
0.8 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Gratis wifi
Aan het strand
New 2 person studio - ocean view
€ 236
€ 218
  • Expedia.com
    € 236
  • Hotels.com
    € 218
  • ZenHotels.com
    € 216
0.7 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Aan het strand
€ 149
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 149
  • Agoda.com
    € 149
  • eDreams
    € 149
0.7 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Gratis wifi
Bar/lounge
Plage de Blankenberge
€ 180
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 180
  • Agoda.com
    € 180
  • eDreams
    € 180
0.4 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Aan het strand
Restaurant
Enjoy our pool, spa and wellness facilities included in your booking!
€ 263
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
    € 245
  • Expedia.com
    € 246
  • Priceline
    € 263
0.9 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Gratis wifi
Zwembad
  • Booking.com
  • Expedia.com
  • Hotels.com
0.4 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Gratis wifi
Zwembad
  • Hotels.com
  • Priceline
  • eDreams
0.3 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Gratis wifi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • Priceline
  • eDreams
0.6 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Gratis wifi
Aan het strand
  • Priceline
  • Agoda.com
0.2 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Gratis wifi
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 151
  • Expedia.com
    € 167
0.4 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Gratis wifi
Bar/lounge
Meer hotels in Blankenberge bekijken
Beoordelingen (317)
Beoordelingen filteren
317 resultaten
Waardering van reizigers
120
133
43
12
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
120
133
43
12
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 317 beoordelingen
Beoordeeld op 2 juli 2022

Ben hier al enkele keren geweest, de enige reden is de airco. Het vast tapijt word viezer en viezer, de hygiene blijft een ramp in de kamer, overal vieze vlekken, geen water verwarmen voor een tas koffie want die potten zijn supervies, net zoals de ruiten! Dan het zwembadje voor het Ibis hotel, mercure hotel en appartementen. De rand ziet al vuil en zwart en onderaan komen er al flappen los. Er staan maar enkele zetels, en als de zon schijnt word je een kreeft want er staat geen enkele parasol. Dit zou een goed hotel kunnen zijn, maar het is een drama, en een vies drama....

Kamertip: Doe iets aan je voeten als je rondloopt in de kamer....
Datum van verblijf: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank peter l
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2022

Dag Peter,
Bedankt voor uw beoordeling.

We betreuren het enorm dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed en we willen u dan ook onze excuses aanbieden. We zullen dit zeker intern bespreken. Aarzel echter niet om problemen al tijdens uw verblijf bij ons personeel aan te kaarten, dan kunnen zij u ter plaatse oplossingen bieden. Uw comfort is immers onze belangrijkste prioriteit. We hopen dat u toch van een goede nachtrust heeft genoten.

Graag verwelkomen we jullie nogmaals voor een gegarandeerd betere ervaring.

Hartelijke groet,


Nikola Saelens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2022 via mobiele applicatie

Goed hotel , mooie kamer , enkel de voorkant moet je raam toelaten voor geluid. Bedden zeer goed. Jammer dat Tv ingebouwd is zodat je geen chromecast kan aansluiten om eventueel te streamen van je smartphone. Nu in België is dit van weinig belang, maar in het buitenland altijd handig.
Zwembad was zalig, juiste temperatuur zodat je wel wat moet bewegen.
Het uitzicht is weids maar niet echt mooi te noemen.
Ontbijt lekker, voldoende gevarieerd, wel opletten met een spuitbus om de tafels te reinigen terwijl er naast de tafel nog mensen eten , geeft irritatie op keel.

Kamertip: Zeker zwempak meenemen, zalig zitten bij mooi weer
Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank DannyD361
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juni 2022

Beste gast,
We danken u voor uw feedback.

Wij zijn verheugd te lezen dat u een prima verblijf had en dat u het heerlijke ontbijt en het comfort van de bedden op prijs stelde. Spijtig dat het uitzicht niet geheel naar wens was. U had dit gerust even mogen melden, wellicht hadden we u een andere kamer aan kunnen bieden. Uw feedback over de tv en het ontbijt staat genoteerd, bedankt voor het melden.

Met vriendelijke groeten en graag tot een volgende keer,


Nikola Saelens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juni 2022

hadden een prestige kamer, alle voorzieningen aanwezig, werd op tijd gekuist en alle gebruikte produkten vervangen.
het ontbijt was in orde, alles voorzien en uitgebreide keuze.
Parking aanwezig dicht bij het hotel.

Kamertip: prestige kamer op hoogste verdieping.
Datum van verblijf: mei 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Roland S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agence/Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2022

Beste Roland,
Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling!

We lezen met plezier dat u een fijn verblijf had bij ons en hopen u in de toekomst dan ook nog eens te mogen ontvangen.

Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groeten,


Nikola Saelens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2022

prima ontvangst , ruime kamers met prima douche , lekker ontbijt .
uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer
alle winkels en eetgelegeheden op wandelafstand evenals het gezelligge strand
volgende week terug gereserveerd voor enkele dagen .

Datum van verblijf: mei 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ameryckx
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agence/Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2022

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor uw enthousiaste aanbeveling.

Ons team wilt u graag bedanken voor de complimenten! Het doet ons deugd dat u tevreden was met onze service en dat u verder ook genoten heeft van uw verblijf en het ontbijt. We doen ons best om al onze gasten van een aangenaam verblijf te voorzien en het doet ons dan ook plezier wanneer ze er echt met hartelust van genoten hebben.

Met vriendelijke groet,


Nikola Saelens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juni 2022

Prima Hotel voor een stedentrip. Centraal gelegen naast het Station en op loopafstand van de boulevard en winkels.
Mooie ruime kamers. Op de kamers flesjes water en half flesje Bubbels.
Het ontbijt was zeer uitgebreid en de zaal had mooi uitzicht op het plein.

Kamertip: Kies uitzicht oo het plein
Datum van verblijf: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank theop161
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agence/Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2022

Beste Theo,
Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn dat we u konden bekoren met onze gunstige ligging en met ons lekkere en uitgebreide ontbijt!

Vriendelijke groet en graag tot ziens,


Nikola Saelens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken