eduardus_lievens
Turnhout, België

verjaardag van mijn partner vieren

5,0 van 5 bollen4 apr 2022 beoordeeld
we zijn hier al meerdere keren geweest ,we kijken altijd naar de beste prijs die er word geboden ,mooie kamers ,goed ontbijt ,vriendelijk personeel ,en wij komen met de trein dus beter kan dit hotel niet liggen ,aanrader!
Datum van verblijf: maart 2022
Kamertip: hebben al op verschillende verdiepingen gelegen voor ons was het altijd ok
Gereageerd 15 apr 2022
Beste Eduardus,

Hartelijk dank voor dit zeer positieve oordeel.

Fijn dat de vriendelijkheid van onze medewerkers en het lekkere ontbijt pluspunten voor u betekenden.

Met warme groeten en graag tot een volgende keer,

Nikola Saelens,Operation Manager
0.0 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
0.9 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
0.8 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Aan het strand
New 2 person studio - ocean view
0.7 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
0.5 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
1.7 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
0.2 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Meer hotels in Blankenberge bekijken
Beoordeeld op 28 maart 2022 via mobiele applicatie

Ligging is top, juist naast het station en naast een parkeergarage . Prijs parkeergarage is 20 euro per dag. Geluidsdichte kamers, comfortabele bedden, in badkamer is alles aanwezig. Bij aankomst water en fruit ter beschikking. FO personeel is bekwaam en efficiënt, misschien iets te koel. Op het sak is er een zwembad aanwezig.

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde alleen
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 april 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw beoordeling.

Alvast bedankt voor de mooie review!

We bespreken uw feedback met het team om onze service te verbeteren en bedanken u voor het melden.

Hartelijke groet en graag tot ziens,

Nikola Saelens,Operation Manager

Beoordeeld op 1 november 2021 via mobiele applicatie

Hotel gelegen aan het station van Blankenberge en vlakbij een tramhalte . Ruime kamers met airco . Ruime badkamer met douche . Vriendelijke ontvangst aan receptie en men spreekt er meerdere talen . Ontbijtruimte ruim en verzorgd. Ontbijt in buffetvorm . Enige minpuntje , dure parking vlakbij .

Datum van verblijf: november 2021
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2021

Beste Heidi,
Dank u vriendelijk voor de mooie recensie!

Het doet ons plezier dat u een fijn verblijf had en dat u tevreden was over de vriendelijke service van ons personeel. Leuk dat ook de ligging naar wens was. Wat jammer echter dat u de prijs van de parking wat te hoog vond, we proberen nochtans marktconforme prijzen te hanteren. Hopelijk had dit echter geen al te grote impact op uw verblijf.

Vriendelijke groet,

Beoordeeld op 6 oktober 2021

Professioneel onthaal .Mooie superieur kamer op 4 de verdiep met zicht op het plein. Waren dan ook op het verdiep van het zwembad.Die hebben we kunnen gebruiken daar het mooi weer was .De lobby was heel aangenaam om uit te rusten met zijn grote vensters .Voor het ontbijt werd het uur gevraagd voor niet dat iedereen op het zelfde tijdstip kwam. Bij het buffet was al het eten ingepakt.Naast het hotel is een betalende parking dat wij hebben genomen Heel handig met de koffers.Het strand is 10 min lopen langs de winkelstraat Wij hadden een aangenaam weekend HOTEL AAN TE RADEN

Datum van verblijf: september 2021
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2021

Beste gast,
Bedankt voor deze fantastische review.

Het doet ons plezier dat u heeft genoten van uw verblijf!
Wat fijn dat het ontbijt u heeft gesmaakt en dat u zo tevreden was over ons team. We geven uw mooie woorden zeker aan hen door.

Tot weerziens.

Beoordeeld op 25 september 2021

Unieke ligging, pal aan het station. Geen geluidsoverlast, uitstekende geluiddichte kamers met airco. Kraaknet. Het boeken van een privilege kamer loont: badjassen, gevulde minibar, luxe badproducten...
Het ontbijt voldoet aan alle coronaregels, maar is TE duur voor hetgeen momenteel geboden wordt. Qua keuze niet te vergelijken met de uitstekende kwaliteit van het Mercure ontbijt in normale tijden. Wat er ligt wordt voortdurend aangevuld.
Fraai zwembad op het dak. Helaas zijn alle ligstoelen en ook het bad de hele dag bezet door bewoners van de aanpalende appartementen. Absoluut niet fijn voor hotelgasten !

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank I. D
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 september 2021

Beste,
Bedankt voor uw feedback.

Het doet ons plezier dat de kamer naar wens was.
Het spijt ons ten zeerste dat het ontbijt niet aan uw verwachtingen voldeed. We noteren uw opmerkingen en zullen kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Hartelijke groet en graag tot ziens,

Beoordeeld op 22 september 2021

Heel vriendelijk personeel dat je bij alles hielp.
Grote badkamer dat je met een persoon met een beperking goed kan douchen zonder zelf nat te worden. Douchestoeltje aanwezig.
Uitgebreid ontbijt met allerlei broden,granola,crispies,... , hartig en zoet beleg, eitjes,spek,.... Zeer lekker en alles apart verpakt (corona). Wel op tijdslot gaan eten maar was goed te doen en als het niet druk was kon je na een half uur ook nog blijven zitten of je eten mee naar de kamer nemen kon ook
Prachtig gelegen, aan het station, aan de tramhalte en aan de winkelwandelstraat.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: augustus 2021
Hotel- cmanager, Agence/Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2021

Beste Ilse,
Bedankt voor uw mooie beoordeling.

We zijn blij dat u zo positief bent over ons hotel en dat de gunstige ligging, onze vriendelijke medewerkers en het lekkere ontbijt daar mede voor gezorgd hebben!

We zien jullie graag weer eens terug.