Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (255)
Beoordelingen filteren
255 resultaten
Waardering van reizigers
139
94
19
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
139
94
19
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 255 beoordelingen
Beoordeeld op 18 september 2021 via mobiele applicatie

Fantastisch boutique hotel . Heerlijk kleinschalig met 24 kamers. Zeer prettig ontvangst door eigenaar Paul. Hotel modern en sfeervol ingericht. Mooie grote tuin aan de achterzijde met uitzicht op de meest zuidelijke heuvels van Limburg.Mooie zit plekjes in de tuin met prachtig uitzicht. Moderne, en sfeervol ingerichte kamers( met balkon) . Tevens sfeervol zwembadje, heerlijk fiets/wandeltochten in de nabije omgeving.
Goede parkeer gelegenheid bij hotel.
Ontbijt zeer uitgebreid en smaakvol.
Tip: reserveer ook voor diner!

Kamertip: 60 m van hotel: bakkerij Franssen voor Limburgse vlaai
Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Wdopp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2021 via mobiele applicatie

Wat een warm, liefdevol prachtig ingericht hotel. Een hotel waar je je welkom voelt. Het was vol in het hotel maar daar merk je als gast niets van. Wat een rust en vrijheid. Echt een plek waar je je meteen thuisvoelt.
De locatie, de kamers de lounge en de gastvrijheid van de mensen die er werken.
Fantastische tuin met een uitzicht waar je van blijft genieten.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank braadje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2021 via mobiele applicatie

Wat een heerlijk hotel!! Aan alle details is gedacht, echt geweldig. Met zoveel zorg, liefde, aandacht en oog voor detail. Tot aan iedere dag verse koffiecupjes op de kamer.
Ideaal ook de ruime kamer, de ritualsproducten, het magnefieke uitzicht op de heuvels vanaf het balkon, de sauna, het zwembad, de tuin met ligbedden, het heerlijke ontbijt met verse sapjes. En oh, het diner is echt voortreffelijk. Zoooo lekker gegeten! Deze mensen hebben veel, heel veel hart voor hun werk. Dat is aan alles te merken en maakt dat ik deze plek aan iedereen zou aanraden.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank linda9753
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2021

In mei 2021, horeca nog dicht vanwege Corona-maatregelen, hier drie nachten verbeleven. Allemaal perfect geregeld, men doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mooie ruime kamer met prachtig uitzicht. Zeer ruime, moderne badkamer. Ontbijt en avondeten werden op de kamer bezorgd. Steeds op de afgesproken tijd gearriveerd. Uitgebreid ontbijt, prima avondeten. Al met al erg goede prijs-prestatie verhouding.

Datum van verblijf: mei 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Eric L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2021

In Coronatijd heersten er natuurlijk beperkingen:geen ontbijtbuffet, wel een goed ontbijt op de kamer. Diner op de kamer, waarbij we merkten dat vegetarisme hier geen vanzelfsprekendheid is.
Onze kamer had wel het beste uitzicht dat je je kunt wensen, een kilometer diep richting bosrand, zicht op koeien, ponys, wandelaars, mountainbikers en hardlopers.

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank kofie2021
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken