Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lekker”
Beoordeling van Sapori La Fiera

Sapori La Fiera
Geclassificeerd als nr. 12 van 20 Restaurants in Zuidlaren
Gegevens restaurant
30 september 2020 beoordeeld

een leuke italiaan, aardige ambiance en lekker eten.
verder niet veel meer te vertellen. de Italian koffie zat in een klein glas.

Datum van bezoek: september 2020
2  Bedank 15agnesk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (21)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 21 beoordelingen

14 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, prima pizza's, super lekkere salade en hele aardige jonge bediening. Fijne plek op het terras....
Eigenlijk gewoon zoals het overal zou moeten zijn. We voelden ons hier echt.... te gast. Bedankt.....en ga zo door.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Yolande V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Superlekker gegeten (pizza Michel en pasta zalm). Ook leuke jonge brigade die attent, snel en vriendelijk was. Echte aanrader! Zó belangrijk service... en hier hadden ze die.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank janvE3071KX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In het verleden hier geweest, was goed. Tot tweemaal toe hier geweest om een pizza te bestellen en af te halen. Tot tweemaal toe werd ik (ook na 15 minuten wachten) niet geholpen. Ik kom hier niet weer. Slechte service !!

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank brittv699
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Omdat er elders iets misging met onze reservering kwamen we hier terecht.
Vriendelijke ontvangst en we konden heerlijk op het terras zitten. Keuze gemaakt uit zo’n 140 pizza’s, ik wilde er een met parma ham. Nr 124 gevonden, extra met champignons besteld.
Kreeg wel champignon, geen parmaham.
Ondanks dat, was de pizza heerlijk en hebben we met 4 personen lekker gegeten.

Datum van bezoek: juni 2020
2  Bedank EvertU
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sapori La Fiera bekeken, bekeken ook

 
Zuidlaren, Drenthe
 

In Sapori La Fiera geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.