Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
EvWe
Den Helder, Nederland

Kan beter

3,0 van 5 bollen29 nov 2023 beoordeeld
Niet erg goed, stopcontacten waar geen spanning op staat (en niet alleen in mijn kamer) , schimmel in de badkamer, dweilen na een douche, tape op het bureau. Laat zien dat er het nodige achterstallig onderhoud is. Kamer was schoon, Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is goed.
Datum van verblijf: november 2023
Kamertip: Ook even van tevoren checken of je kan parkeren. Ik moest mijn auto tegen hoger tarief in de...
Reistype: Bezocht voor zaken
2,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Gentleman's room (cigar lounge)
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 140
  • Priceline
0.1 km van Fletcher Hotel-Restaurant Weert
Gratis wifi
Restaurant
  • Agoda.com
0.4 km van Fletcher Hotel-Restaurant Weert
€ 122
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.7 km van Fletcher Hotel-Restaurant Weert
Gratis wifi
Restaurant
Halte 46
  • Priceline
  • Agoda.com
0.5 km van Fletcher Hotel-Restaurant Weert
Gratis wifi
Gratis parkeren
Het is prima toeven bij Restaurant Twee voor een diner, lunch of een drankje op het terras.
    2.7 km van Fletcher Hotel-Restaurant Weert
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    • Vio.com
    0.5 km van Fletcher Hotel-Restaurant Weert
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Property building
    • Priceline
    • Agoda.com
    1.1 km van Fletcher Hotel-Restaurant Weert
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Room
    • Agoda.com
    • Vio.com
    5.1 km van Fletcher Hotel-Restaurant Weert
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
      3.8 km van Fletcher Hotel-Restaurant Weert
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
        0.7 km van Fletcher Hotel-Restaurant Weert
        Meer hotels in Weert bekijken
        Beoordelingen (241)
        Beoordelingen filteren
        241 resultaten
        Waardering van reizigers
        37
        98
        69
        25
        12
        Type reiziger
        Tijd van het jaar
        TaalAlle talen
        Meer talen
        Waardering van reizigers
        37
        98
        69
        25
        12
        Bekijk wat reizigers erover zeggen:
        Geselecteerde filters
        Filteren
        Lijst wordt bijgewerkt...
        3 - 8 van 241 beoordelingen
        Beoordeeld op 11 augustus 2023

        Hotel ligt op perfecte locatie op 5minuutjes wandelen van de markt van Weert, maar hiermee is ook alles gezegd.

        Onze kamer (kamer 111) was helaas ronduit smerig (terwijl ik vooraf contact opgenomen had wegens allergie). Gelukkig slechts voor 1 nacht geboekt, of was er zeker niet langer gebleven. Ganse stofnetten onder bed, op kast kon de naam geschreven worden in het stof en de badkamer zat er vol schimmels!

        Daarnaast ook doorlegen matrassen en veel lawaai op hotel (geen isolatie tussen kamers).

        Geen aanrader!

        Kamertip: Simpel: boek een ander hotel in Weert!
        Datum van verblijf: augustus 2023
        • Reistype: Reisde met vrienden
          • Prijs/kwaliteit
          • Locatie
          • Service
        Bedank 959sylviev
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Beoordeeld op 7 augustus 2023

        Onze kamer I(suite) was groot en schoon. Een fijn bed en kussens. Wij hadden een mooie tweepersoons jacuzzi op de kamer die helaas gebreken vertoonde. Een knop zat los, een inspuitopening was defect en het bad liep langzaam leeg tijdens het gebruik. De gebruiksaanwijzing was lastig, maar we kregen hem uiteindelijk wel aan de praat. Verder zat de WC-bril los en een zeeppompje was defect. We hebben de foutjes gemeld bij de receptie. Echter geen onoverkomelijke problemen. We hebben hier ook gegeten. De mosselen waren uitstekend bereid. De restaurantbediening was wat onprofessioneel en boers. Duidelijk geen horeca opleiding of ervaring.

        Datum van verblijf: augustus 2023
        • Reistype: Reisde met een partner
          • Prijs/kwaliteit
          • Locatie
          • Service
        Bedank freekroelandse
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Beoordeeld op 28 juni 2023 via mobiele applicatie

        We hebben een high tea gedaan. Er stonden zakjes lipton thee en je kreeg heet water. Koffie in een kannetje. High Tea zelf kaiserbroodje plakje tomaat, blaadje sla 1 plak kipfilet. Bolletje zachtbruin met hetzelfde. 2 minicroissantjes met half plakje cervelaatworst en scheuten. 4 halve sneeen wit brood, droog. 2 cupjes boter ,2 cupjes jam, 2 cupjes hazelnoten pasta. 2 micro muffins, 1 micro macaron waar tanden in stonden , 1 truffel, micro cakeje met ananasgelei. 2 bakjes homemade eiersalade, niet vers. Iets met ei, iets met spinazie. 2 soufflé bakjes soep, lauw.
        Geen uitleg, slechte bediening..
        Echt het gevoel van hier staat het. Zoek maar uit.

        Kamertip: Wil je geen teleurstelling meemaken, geen high tea bij Fletcher Weert en Helmond.
        Datum van verblijf: juni 2023
        Reistype: Reisde met een partner
        Bedank TreesM2
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Beoordeeld op 8 januari 2023

        Wij verbleven in de luxe kamer, en die is erg goed bevallen, heel nieuw en schoon. Bedden liggen goed, alleen jammer dat het twee losse bedden waren en niet een groot tweepersoonsbed.
        Receptioniste was ook erg vriendelijk.
        Parkeergarage is erg smal om in te komen, misschien handig om van te voren te melden.

        Datum van verblijf: januari 2023
          • Slaapkwaliteit
          • Kamers
          • Service
        Bedank J4784EVrowan
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Beoordeeld op 25 december 2022

        De ervaring was bijzonder slecht. Geen schoon bed / kamer.
        Duidelijke plas of vochtplekken op de matrasbeschermer (geel) was dan nog wel het ergste!
        Echt bijzonder onhygiënisch...

        Kwam er helaas pas na een nacht achter, op de dag van vertrek. Vond het bed wat jeukerig/plakkerig, dus toch maar even kijken onder de lakens.... Te goor voor woorden.

        Zie foto's... Heb me weken hierna nóg vies gevoeld!!

        - Vies bed.
        - Op de muur naast het bed bleken (bij nadere inspectie van de kamer) ook vlekken te zitten.
        - in de douche zat wat schimmel bij de scheidingswand/raam. (vond ik niet heel erg)
        - S'avonds tot 00.00 nog behoorlijk lawaai van de overige hotelgasten.
        + Personeel is vriendelijk.

        Klacht word niet opgelost:
        Omdat de manager geen oplossing aanbood, later contact gezocht per mail, helaas, Fletcher hotel Weert reageert niet op mail.

        Ik heb daarom contact gezocht met hoofdkantoor.
        Mijn klacht word niet serieus genomen, ondanks de duidelijke foto's.
        Ik kreeg het aanbod de volgende keer een gratis drankje / ontbijt ter compensatie. Dit vind ik niet acceptabel gezien deze ervaring. Daarna kwamen ze met het aanbod voor een gratis upgrade van een volgende overnachting.
        Ze proberen me nu ook nog af te schepen. Klachten worden dus niet serieus genomen en een redelijke compensatie bieden ze ook niet.

        Een redelijke compensatie zou ik vinden: Kosten overnachting retour of een overnachting. Een excuus met een bosje bloemen zou daarnaast ook op zijn plaats zijn, want Fletcher en Fletcher hotel Weert. Dit kan echt niet.

        Datum van verblijf: november 2022
        • Reistype: Reisde voor zaken
          • Prijs/kwaliteit
          • Locatie
          • Service
        Bedank Wouter L
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Meer beoordelingen bekijken