Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima voedsel, beetje eenzijdg”
Beoordeling van Oerse Molenbakker

Oerse Molenbakker
Geclassificeerd als nr. 6 van 58 Restaurants in Veldhoven
Gegevens restaurant
16 december 2018 beoordeeld

Die relative eenzijdigheid heeft alles te maken met... de naam. De molenbakker presenteert uiteenlopende soorten brood... goed belegd en 'behangen' en lief opgediend.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 272fransh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (63)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 63 beoordelingen

7 november 2018 beoordeeld

Je kunt er heerlijk lunchen en lekker koffie met gebak nemen.
Ze bakken daar heerlijk brood en gebak.
Het is er ook gezellig ingericht en in de zomer is er ook een gezellig terras.
Een echte aanrader voor iedereen.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 307mathea
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke broden! Je kunt er ook lekker lunchen, met een ruime kaart om van te kiezen. Mooie locatie!

Datum van bezoek: juli 2018
1  Bedank 101daphnev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooi plekje voor een heerlijke lunch. Daarna neem je nog een taartje of een broodje voor de volgende dag mee.
Als je laat op de dag luncht dan hoef je ‘s avonds niet meer te eten ;-)
Één nadeel... ben er nu een aantal keer geweest maar nog nooit vriendelijk geholpen, echt een minpuntje...

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank Simonev1960
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2018 beoordeeld

Mooie wandeling in de bossen met lekkere lunch. Producten puur natuur, en natuurlijk bijzonder brood mee naar huis genomen.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank RonDukers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Oerse Molenbakker bekeken, bekeken ook

 

In Oerse Molenbakker geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding