Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”

Restaurant Château St. Gerlach
Geclassificeerd als nr. 2 van 133 Restaurants in Valkenburg
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 92 US$ - 102 US$
Keukens: Frans
Dineropties: Diner, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Reserveringen
7 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je naar sint gerlach gaat kom je op een mooie lokatie en verwacht je echt top kwaliteit en service.
Het wat een hete zomerse dag en de lunch was buiten.
We werden aan een tafeltje in de volle zon (34graden) gezet. Een andere plek was niet mogelijk. Wat niet echt prettig was. U iteindelijk na aandringen konden we toch in een schaduw gedeelte zitten. Datvwas zeer fijn.
Dit was eigenlijk het enige smetje op de middag.
Ik had een 3 gangen a la carte. Het eten was meer dan goed, de wijnen heerlijk en de verdere service ook goed. Maar was het eten verrassend...

De avond daarvoor hadden we bij pura gegeten. Daar was het eten uitstekend en verrassend. En voor het zelfde bedrag hadden we een 5 gangen menu met wijn arrangement.

Het was zeker wel de moeite waard om een keer bij sint gerlach te eten.
Maar het blijft denk ik wel bij een keer.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank elkley
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (259)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 259 beoordelingen

12 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten in een prachtig kasteel. Vriendelijk en kundig personeel welke een uitgebreide en duidelijke uitleg gaven over de verschillende gerechten en de bijpassende wijnen. De perfecte locatie voor een bijzondere avond.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank frankheijdra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooi weekend op Chateau Gerlach Top locatie Fantastische kamers goede service en restaurant is ok maar viel ons wat tegen. Eten is goed maar niet wouw Misschien hoort het bij een oud Chateau dat ook de bediening nog heel afstandelijk is en je eet in een sfeer of je bij de tandarts bent maar dat gaan we niet meer doen De enige met humor was de sommelier. Prijs prestatie niet in verhouding en er zijn in de omgeving leukere en betere gelegenheden hebben we gemerkt

Datum van bezoek: november 2019
1  Bedank Ronald v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2019 beoordeeld

Uitermate stijlvolle locatie. aankleding tafel, verzorging glaswerk en bestek, kraaknet! Bediening, zeer attent. Gerechten zijn een culinaire weldaad. Toegevoegde waarde in het restaurant, een enthousiaste sommelier met gevoel voor humor. Gezellig en ongedwongen tafelen waarbij nog eens gelachen mag worden. Rekening ligt aan het eind van het gelag misschien wat zwaar op de maag, maar... ook daar is een bruistabletje goed voor.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Henk T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerst het positieve :
Prachtig kader , maar voor een goed restaurant (bv Harrys ) rij je best naar Maastricht want de restauratie stelt hier niet veel voor : Het ā la carte restaurant is pompeus veel decoratie op de borden maar weinig echte inhoud moeilijke kaart overigens, dan eet je stukken beter in Maastricht.

Datum van bezoek: oktober 2019
5  Bedank mineera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Château St. Gerlach bekeken, bekeken ook

 

In Restaurant Château St. Gerlach geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding