Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Priceline
Vio.com
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (127)
Beoordelingen filteren
127 resultaten
Waardering van reizigers
48
50
22
2
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
48
50
22
2
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 127 beoordelingen
Beoordeeld op 25 augustus 2020

Leuk hotel dichbij de stad,alleen de kamers met bad zijn verschrikkelijk..douchen in bad alles wordt nat,voor ouderen niet te doen,zomermaanden erg benauwd,geen airco,geen zitje op balkon,ontbijt prima

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank buytenplaats
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 augustus 2020 via mobiele applicatie

Wij hadden een kamer op de 1e verdieping die ontzettend gehorig is en mega stoffig. Het raam kan niet worden vast gezet als men het raam wil openen. Wij hadden de bijbel er tussen gedaan om frisse vlucht te krijgen. De naastgelegen weg is erg druk.

Vanaf 0700 klikt er muziek van de hal/restaurant door de kamer wat erg goed hoorbaar is. De kamer was erg stoffig met overal spinnen rag en heeft nodig onderhoud nodig.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Crizz322
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 augustus 2020 via mobiele applicatie

Het hotel ligt dichtbij het centrum (5 min loopafstand) dus wat dat betreft ideaal! De kamer die wij hadden was sober maar op zich prima. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het een historisch pand is en daarmee erg gehorig. Wij sliepen boven de ontbijtzaal waar al vroeg de muziek aanging, dat was niet zo lekker wakker worden😜. Het ontbijt was prima, al had het personeel wat moeite om alles aangevuld te houden. Het personeel is vriendelijk en doen hun best om je het naar de zin te maken.

Zoek je een hotel dichtbij het centrum is dit een prima hotel.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank Danny A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 juli 2020

Fijn hotel, dicht bij het centrum. Goed ontbijt en fijn personeel. Ze zijn er wel heel dicht bij aan het bouwen, dus om half 8 al flink herrie, maar dat gaat gelukkig ooit weer over. Het enige minpunt is dat ik gereserveerd had voor de auto, waar je ook voor betaald. Maar de parkeerplaats staat heel vaak al vol, waardoor ik niet altijd op de parkeerplaats kon parkeren, dat vond ik wel slecht. Maar zoals gezegd verder een tophotel. Ook goede Corona maatregelen.

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank Willy R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 juli 2020 via mobiele applicatie

Kamers prima met goede douche. Goed ontbijt en een HEEL erg goed diner. Gemoedelijk maar professioneel hotel waar het goed toeven is voor een fiets- of wandeltocht in de regio. Ga hier in ieder geval 1 keer eten als je hier verblijft het zal je verassen. Vriendelijke en goede bediening. Corona maatregelen zijn goed aangepakt, restaurant is ruim opgezet. Voor ons zeker een adres om terug te komen,

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Osinga567
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken