Ellen L

Was een heerlijk verblijf 👌🏽

Beoordeling van Hotel Dupuis
5,0 van 5 bollen15 okt 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Goed hotel rustig gelegen vlakbij en het station en in het centrum van het gezellige Valkenburg.
De kamer was erg schoon keurig netjes en had een prima bed, heerlijk!
Het ontbijt was ook goed verzorgd net zoals het terras waar je heerlijk rustig nog lekker wat kan drinken.
De gastheer, gastvrouw en het personeel waren erg vriendelijk.
Al met al was het heerlijk genieten en een prettig verblijf!
Datum van verblijf: oktober 2023
1.6 km van Hotel Dupuis
1.3 km van Hotel Dupuis
Meer hotels in Valkenburg bekijken
Beoordeeld op 24 augustus 2023 via mobiele applicatie

Eenvoudig hotel, met goede bedden en wat verouderde (bad)kamers zonder airco. Elke dag schoonmaak, nieuwe handdoeken en zelf onze kleding netjes opgevouwen.
Personeel vriendelijk doen wat ze moeten doen. Jammer dat het best wel grote hotel, alleen ontbijt biet voor de gasten en eventueel een drankje als je op het terras of lounch zit. Dit zou best een bruisend grand cafe kunnen zijn met een gezellig bar, borrelkaart en iets te eten. Voordeel is, dat ze zeker niet opdringerig zijn en je gerust even een spelletje kan spelen of een boekje lezen. Maar in Valkenburg is voldoende uitgaansleven. Niet helemaal eerlijk is het dat dit hotel de toeristenbelasting eigenhandig van 2,- naar 4,25 per dag personen heeft opgehoogd. Dit is gewoon een verborgen prijs verhoging van de kamer, maar ja wie kijkt dit nou na of weet dit. Je zoekt namelijk op een kamer prijs inclusief en verwacht dat alle hotels het zelfde bedrag doorbereken aan hun gasten en er niet stiekem 2,25 personen per nacht boven opgooien voor eigen belang! Ze zeiden nog nee dit is de city tax, naar mijn mening misleidend en niet toegestaan!!
Limburg was weer prachtig en we hebben een prima midweekje gehad.

Kamertip: Parkeren voordeliger op nabijgelegen park terrein. Kom niet te vroeg voor het ontbijt negen uur is negen uur. Let op geen airco!
Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 14 april 2023

Schone kamer, nette badkamer. Vriendelijk personeel.
Jammer dat er twee losse bedden stonden, die niet goed tegen elkaar geschoven konden worden.
Het ontbijt viel erg tegen, dat was echt het geld niet waard!

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 27 november 2022

Laten we voorop stellen dat prijs-kwaliteit tijdens de kerstperiode echt heel anders is dan gebruikelijk in Valkenburg.
Het hotel ligt echt op een prima locatie, 1 minuut lopen van het gezellige plein. We zijn op vrijdag prima ontvangen door de eigenaar, een gezellige bar om een drankje te doen en even in alle rust thuis te komen.
De kamers zijn heel simpel, net zoals de badkamer. Vervelend vonden wij de 2 apsrte bedden die echt heel makkelijk schoven, en dat het echt wel gehorig is. Of we hadden erg luidde duitse buren ;-).

De schoonmakers maken top schoon, iets te.. want wij waren spullen kwijt, die ze in een verstopt laatje hadden gedaan.. maar wel keurig schoon en opgeruimd door ze.

Het ontbijt is simpel, maar goed. Wij misten een gebakken eitje met spek. Maar dat is dan ook Luxe..

De eigenaren zijn uiterst vriendelijk en netjes.

Al mrt al een meer dan prima verblijf gehad

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 1 augustus 2021

Uitstekend hotel, voor een goede prijs . Alles schoon en fris , leuke eigenaren. Zitten middenin het centrum, maar niet in een doorgaande straat , dus geen overlast snachts ! Ideaal hotel, wij komen zeker weer terug . Fam sluijk

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 14 mei 2021 via mobiele applicatie

Heel vriendelijke ontvangst , ontbijt prima , en voor ons een groot pluspunt er was een mand
beschikbaar voor onze hond en ook een drink en voerbak gevuld met lekkere dingetjes voor de hond
echt fantastisch, zeker een plek om nog eens naar toe te gaan

Datum van verblijf: mei 2021
Sergej Chan, Eigenaar van Hotel Dupuis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2021

Beste Ellen, Wow, wat een geweldige reactie, dankjewel hiervoor, we waarden dit enorm! We vinden het erg fijn om te horen dat jullie genoten hebben van jullie verblijf bij ons. Huisdieren worden hier inderdaad altijd verwend, zo hoort 't ook!!
Graag tot ziens!