Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Pascalle K

Prima Hotel, tijdens de drukke kerstperiode

Beoordeling van Hotel Dupuis
4,0 van 5 bollen27 nov 2022 beoordeeld
Laten we voorop stellen dat prijs-kwaliteit tijdens de kerstperiode echt heel anders is dan gebruikelijk in Valkenburg.
Het hotel ligt echt op een prima locatie, 1 minuut lopen van het gezellige plein. We zijn op vrijdag prima ontvangen door de eigenaar, een gezellige bar om een drankje te doen en even in alle rust thuis te komen.
De kamers zijn heel simpel, net zoals de badkamer. Vervelend vonden wij de 2 apsrte bedden die echt heel makkelijk schoven, en dat het echt wel gehorig is. Of we hadden erg luidde duitse buren ;-).

De schoonmakers maken top schoon, iets te.. want wij waren spullen kwijt, die ze in een verstopt laatje hadden gedaan.. maar wel keurig schoon en opgeruimd door ze.

Het ontbijt is simpel, maar goed. Wij misten een gebakken eitje met spek. Maar dat is dan ook Luxe..

De eigenaren zijn uiterst vriendelijk en netjes.

Al mrt al een meer dan prima verblijf gehad
Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Guest room
€ 85
  • Booking.com
    € 74
  • Priceline
    € 77
  • Expedia.com
    € 80
0.9 km van Hotel Dupuis
Gratis wifi
Restaurant
€ 84
€ 79
  • Priceline
    € 84
  • Agoda.com
    € 79
  • Vio.com
    € 79
0.1 km van Hotel Dupuis
Gratis wifi
Restaurant
€ 86
€ 69
  • Expedia.com
    € 86
  • Priceline
    € 76
  • Hotels.com
    € 86
0.6 km van Hotel Dupuis
Gratis wifi
Restaurant
€ 114
Volledig restitueerbaar
  • eDreams
    € 114
  • Priceline
  • ZenHotels.com
0.9 km van Hotel Dupuis
Gratis wifi
Zwembad
€ 164
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
  • Priceline
  • Booking.com
1.6 km van Hotel Dupuis
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 101
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 101
  • Vio.com
    € 84
  • Priceline
    € 87
1.3 km van Hotel Dupuis
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
    € 104
  • Agoda.com
    € 94
  • Lol.travel
0.3 km van Hotel Dupuis
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 100
  • Vio.com
    € 93
  • Priceline
    € 100
0.2 km van Hotel Dupuis
Gratis wifi
Bar/lounge
Luchtfoto
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 247
  • ZenHotels.com
    € 210
  • Hotels.com
    € 238
1.0 km van Hotel Dupuis
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 167
  • Hotels.com
    € 167
  • Priceline
    € 167
2.4 km van Hotel Dupuis
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Valkenburg bekijken
Beoordelingen (80)
Beoordelingen filteren
80 resultaten
Waardering van reizigers
29
25
17
2
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
29
25
17
2
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 80 beoordelingen
Beoordeeld op 1 augustus 2021

Uitstekend hotel, voor een goede prijs . Alles schoon en fris , leuke eigenaren. Zitten middenin het centrum, maar niet in een doorgaande straat , dus geen overlast snachts ! Ideaal hotel, wij komen zeker weer terug . Fam sluijk

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank F1811NUlindab
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 mei 2021 via mobiele applicatie

Heel vriendelijke ontvangst , ontbijt prima , en voor ons een groot pluspunt er was een mand
beschikbaar voor onze hond en ook een drink en voerbak gevuld met lekkere dingetjes voor de hond
echt fantastisch, zeker een plek om nog eens naar toe te gaan

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank ellen n
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sergej Chan, Eigenaar van Hotel Dupuis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2021

Beste Ellen, Wow, wat een geweldige reactie, dankjewel hiervoor, we waarden dit enorm! We vinden het erg fijn om te horen dat jullie genoten hebben van jullie verblijf bij ons. Huisdieren worden hier inderdaad altijd verwend, zo hoort 't ook!!
Graag tot ziens!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2020

Niet al te grote kamer en vooral de douche/wc was een krappe ruimte. Vanwege de Corona was het ontbijt in blokke ingedeeld. Wij hadden voor het eerste blok gekozen. Wat jammer was is dat de ontbijtzaal dicht bleef tot 1 minuut na de afgesproken tijd, waardoor er 10 a 20 personen in een kleine ruimte stonden. Het ontbijt was verder oké.

Datum van verblijf: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank MarcovandenBroek
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 juli 2020 via mobiele applicatie

Super gastvrij en attent personeel. Ze helpen je Valkenburg en omstreken te verkennen. Mooi en centraal gelegen. Kamers waren prima. Ontbijt eenvoudig met goede kwaliteit.
Terras is gezellig en voor het hotel gelegen.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank I4454IQbartv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 oktober 2019

Slechte bedden,
Slechte service,
Ontbijt was enkel afbakbroodjes kaas ham en salami.
Ei kon je iemand de hoofd mee inslaan en zo droog als gort!
Douchestang helemaal verroest de bak is levensgevaarlijk. Daarnaast een zeikstraal wat eruit komt!
Wc zit zo dicht naast de douchebak dat je niet eens normaal kan toileteren.
Daarnaast is de man des huis uiterst naar en wordt je bedreigt door hem!
Omdat ze niet tegen het taalgebruik kennen van Amsterdammers.!!!!
Daarnaast hebben we meerdere hotel en restaurant eigenaren gesproken in de omgeving en deze beaamde onze klachten over hotel en personeel!
Dus dit lag niet aan ONS!!!
# slettenbak!!!

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Naomi D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
SergejC30, Guest Relations Manager van Hotel Dupuis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2019

Beste Gasten
Dit heeft niks met Amsterdammers te maken, maar met een geval van zeer onfatsoenlijk gedrag door jullie zelf vertoont.
Omdat uw groep meerdere malen is geattendeerd op wangedrag (schelden, geluidsoverlast), waardoor irritatie en klachten bij andere gasten ( ouderen en families met kleine kinderen) werd ervaren, waren wij verplicht u te melden, na herhaaldelijke waarschuwen, dat bij voortzetting van dit gedrag wij genoodzaakt waren om u uit te zetten.

Niemand mag bij Hotel Dupuis een andere gast tot last zijn,
Elke gast willen wij een goed verblijf geven, en zullen deze ten aller tijden beschermen tegen het wangedrag dat u heeft vertoond.

Dat u verbitterd bent omdat u aangesproken bent, en daarom het hotel en ontbijt negatief beoordeeld, is meer zegende over u, dan over het hotel.
Gelukkig denkt 99,9% van de fijne gasten er anders over, daarom zien wij hun ook graag terug.

Met vriendelijke groet, Team Dupuis.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken