Treisje

Een aanrader

Beoordeling van Hotel Dupuis
4,0 van 5 bollen23 dec 2018 beoordeeld
Wij hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in hotel Dupuis. Uiterst sympathieke en hartelijke eigenaars die bekommert zijn om de rust van de hotelgasten . Bij het minste probleem wordt dit met een brede glimlach opgelost.
De kamer beantwoordde volledig aan de verwachtingen, wij hadden kamer 202. Badkamer aan de kleine kant maar met alles erop en eraan en zeer proper. Er was zelfs een kluisje inbegrepen.
Bij het ontbijt was er zowat vanalles aanwezig tot zelfs een gekookt eitje. De schotels werden ook regelmatig aangevuld.
Het hotel heeft ook een sfeervolle aangename bar waar je in alle rust een glaasje kan drinken.
Het hotel ligt in een rustige autovrije straat dicht bij het centrum, wat zeker een meevaller is.
Wij komen hier zeker nog terug.
Datum van verblijf: december 2018
Luchtfoto
1.0 km van Hotel Dupuis
Meer hotels in Valkenburg bekijken
Beoordeeld op 10 december 2018 via mobiele applicatie

Van buitenaf oogt het gebouw onverzorgd. Receptie was onbemand maar uiteindelijk werden we aan de bar ingecheckt. Niet zo vriendelijk of behulpzaam. Geen lift. Kleine kamer en heel kleine badkamer. Alles was wel proper. Ontbijt oké.

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 30 november 2018

Hotel Dupuis ligt in vlakbij het centrum van Valkenburg en het treinstation. Het hotel heeft eigen parkeerplaatsen, die je vooraf per email bij boeking moet reserveren. Kosten hiervoor zijn 10 euro per dag. Alle parkeerplaatsen waren al gereserveerd dus hebben we bij het parkeerterrein van het treinstation (Spoorlaan) geparkeerd. Kosten 5,75 per 24 uur. Vanaf het treinstation is het ongeveer 6 minuten lopen naar het hotel.

Het hotel ligt in een mooie laan. De bar is tevens de incheckbalie. Er was niemand aanwezig maar na even gewacht te hebben kwam een gezellige dame ons inchecken. De ontvangst was netjes en vriendelijk. De kamer was normaal gesproken om 2 uur beschikbaar maar vanwege extra drukte werd dit 4 uur. We konden de bagage bij het hotel in bewaring geven. Het hotel heeft gratis wifi, een bar, ontbijtzaal en een zitgelegenheid waar je bijv. een drankje kunt drinken. Tot zover alles prima.

We kregen kamer 202, een kamer voor 3 personen. De kamer was alleen niet zoals ik deze had gezien op de foto's van de website. De foto's die daar getoond worden kwamen echt niet overeen. De kamer was klein, de douche nog veel kleiner, een bad was niet aanwezig. Je moest goed uitkijken met douchen dat niet al het water de doucheruimte in kwam lopen. De douchekop gaf amper water, de waterdruk was heel laag. De kamer was schoon maar zeer eenvoudig. De mooie aankleding zoals op de foto's (sprei en gordijnen in dezelfde kleur, mooie foto's aan de muur) ontbrak. Het was een ongezellige kamer, en erg benauwend om hier met 3 personen in te verblijven. Wellicht was dit een nog niet gerenoveerde kamer? Het douch gordijn was echt wel aan vervanging toe, deze was aan de onderkant vergeeld en smoezelig. De wastafel was super klein, er was geen föhn aanwezig. Wel een schap waar je wat spulletjes op kwijt kon. Er was maar 1 stopcontact dat werkte, op de andere 2 zat geen stroom. Er waren wel voldoende handdoeken, maar geen badkamer mini's aanwezig, zoals shampoo, conditioner, zeepje, of doucheschuim. Wel een lege zeepautomaat. verder heb ik helaas niet veel geslapen, de kamer was ontzettend gehorig.,De wanden en het plafond lieten elk geluid door. De matrassen te hard en het kussen veel te zacht, al is dat een kwestie van persoonlijke voorkeur. Er was een t.v. aanwezig maar ook deze was klein.

Wij moesten voor deze kamer 210 euro betalen voor 1 nacht. Voor die prijs mag je echt wel meer verwachten van je hotelkamer. Daar boven op komt dan de gebruikelijke citytax, dat is normaal. Maar bij het afrekenen kwam er ook nog 10 euro boven op de prijs als toeslag voor 1 nacht. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt en vind ik eerlijk gezegd belachelijk, vooral als je al 210 euro voor de kamer hebt betaald, dat toch een behoorlijk bedrag is voor 1 nacht. Bij uitchecken was de kamer al belast via de creditcard gegevens die ik moest opgeven bij boeking, terwijl hierover was aangegeven dat je bij uitchecken gewoon kon betalen. Het was prettig geweest al ik een keus had gehad, bijv. betaling via pin.

De gastheer en gastvrouw waren wel zeer vriendelijk en behulpzaam en werkten hard om het de gasten naar de zin te maken. Het hotel was mooi in Kerstsfeer versierd en alles zag er gezellig en schoon uit. Het ontbijtbuffet is zeer goed verzorgd. Er is voldoende en alles wordt steeds aangevuld. Vanaf het hotel is het zo'n 5 minuten lopen naar het oude stadcentrum en ongeveer 10 minuten lopen naar de bezienswaardigheden (de grotten). Valkenburg heeft een mooi oud stadscentrum, gezellige bars en restaurants. Op zich is dit hotel prima als je er een weekend wilt verblijven, maar niet voor deze prijs. Dit zou echt niet gevraagd mogen worden. Ik heb het wel betaald, naar aanleiding van de foto's die ik gezien had van het hotel, maar ik ben hierin helaas toch zeer teleurgesteld. De prijs komt overeen voor een luxe hotel, de kamer komt overeen met een budget hotel. Gastvrijheid was wel zeer goed.

Kamertip: Misschien zijn er grotere en minder gehorige kamers in het hotel, of kamers die zijn gerenoveerd?
Datum van verblijf: november 2018
Beoordeeld op 26 augustus 2018 via mobiele applicatie

In ons geval wilden we kort naar Valkenburg een weekend en, mede doordat het al hoogseizoen was, niet te veel te betalen maar toch een gezellig hotel in de stad zelf vinden.

Dupuis is precies dat. Heel aardig ontvangen. Zowel professioneel als informeel. Precies goed.
Kamer was schoon, vernieuwd maar ook duidelijk geen luxe kamer wat prima bij de prijs en onze wensen lag.

Lokatie is perfect, faculteiten goed voor wat wij zochten.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 10 juni 2018 via mobiele applicatie

Toegegeven, de markies aan de voorzijde is aan vernieuwing toe kaar dat is voor ons dan ook zo ongeveer het enige "minpuntje" wat we hebben kunnen vinden aan dit werkelijk keurig, vriendelijk en zelfs hartverwarmende hotel in het centrum van Valkenburg. De kamer is klein maar voldoet keurig, is schoon, de badkamer met douche en eigen toilet is klein maar netjes en schoon, kortom een goede keurige kamer, centrum valkenburg.

Opvallend en noemenswaardige pluspunten zijn toch wel het supervriendelijke personeel en het enorme uitgebreide en voortreffelijke ontbijt in vergelijk met andere hotels, zelfs hotels die in veel hogere prijsklassen liggen.

Kortom, een goed hotel (met eigen bar!) voor een eerlijke prijs in het hartje van Valkenburg.

Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 7 juni 2018 via mobiele applicatie

Prima slaapplaats op loopafstand van restaurants etc. Goede kamers, schoon, compleet. Vriendelijke ontvangst. Het ontbijt is inbegrepen maar een aanfluiting (wat crackers, hagelslag enz.) en wordt pas geserveerd vanaf 09.00 uur! Het hotel ligt in een voetgangergebied (dus niet aan te rijden) maar heeft wel een eigen parkeermogelijkheid. Overigens zijn er parkeerterreinen letterlijk om de hoek.

Datum van verblijf: juni 2018