Jonneke1970
Wageningen, Nederland

Fijn hotel, centraal gelegen direct aan tramlijn en mall of the netherlands

4,0 van 5 bollen3 weken geleden beoordeeldvia mobiele applicatie
Vriendelijk personeel, prima kamer met balkon uitkijkend op grote vijver. Ontbijt was prima, alleen de fruithapjes waren erg waterig en chemisch. Grote gratis parkeerplaats voor de deur van hotel, incl genoeg laadpalen. Ernaast ligt de Westfield mall of the Netherlands. En direct naast het hotel bevindt zich de tram naar centrum Leidschendam en andere kant Den Haag Ypenburg en Delft. Al met al een fijn weekend gehad met een goede uitvalsbasis voor dagjes weg.
Datum van verblijf: augustus 2024
Kamertip: Tram naar Delft; leuke stad. Als je de mall in wilt; in ochtend 10-11u en in avond laatste uur...
1.4 km van Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag
4.3 km van Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag
5.0 km van Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag
Meer hotels in Leidschendam bekijken
Beoordeeld op 2 juni 2024

We namen een driegangen menu. De eerste gang een geitenkaassalade, deze zou met walnoot en brood met boter zijn volgens de kaart. Zowel de noot als brood met boter zat er niet bij. Het hoofdgerecht was een sateschotel, de sate smaakte prima maar de friet die erbij zat was nog helemaal rauw. Toen we dit melde bood de ober zijn excuses aan en zei dat hij het door zou geven, maar bood ons geen nieuwe friet aan. Als nagerecht wilde we het toetje van de chef...deze was er niet melde de serveerster en dat op zaterdag om 18.00 uur. Overigens hadden we een vriendelijke serveerster, alleen was het lastig dat ze alleen Engels sprak en we haar niet makkelijk duidelijk konden maken dat een en ander dus niet klopte. We hadden meer verwacht van zo'n grote keten en zullen dit restaurant zeker niet aanraden. Ook het gebouw zelf is zeker aan een opknapbeurt toe!

Datum van verblijf: juni 2024
Beoordeeld op 27 mei 2024

Super goede ligging. Direct naast de Westfield Mall waar je ook gratis kan parkeren.
Personeel is vriendelijke, mooie nette kamer/ badkamer.
Kamer is ruim en schoon. Extra kussens, waaruit je zelf kan kiezen welke je lekker vindt.
Makkelijk met de tram naar centrum Den Haag/ Scheveningen o.d.
Goede ervaring!

Datum van verblijf: mei 2024
Beoordeeld op 21 mei 2024

Hotel ligging: perfect.! Direct aan de Westfield, wall of the Netherlands ( grootste overdekt winkelcentrum )
Personeel vriendelijk.

Kamer 315: lekkage wastafel, matrassen al jaren aan vervanging toe evenals alle kussens. Vreselijk slapen dus en uitkijken in de badkamer dat je niet onderuit gaat.
Zij bieden koffie aan op de kamer dmv koffiecups. Maar niet te gebruiken daar de cupjes zo vervormd zijn dat deze niet in het apparaat kunnen.

Buitenkant hotel ziet er vreselijk uit. Wordt niet onderhouden of schoongemaakt. Veel achterstallig werk.

Hier gaan wij helaas niet meer naar toe. Wat uiterst spijtig is ivm de ligging van het hotel.

Datum van verblijf: mei 2024
Beoordeeld op 7 februari 2024 via mobiele applicatie

Een salade met gerookte zalm besteld. Na 1 uur wachten en 3 keer erom vragen, komt de salade. En ja hoor- ze weten echt niet waar ze het over hebben: ik kreeg een salade met zalm uit blik. Teruggestuurd. Navraag bij de kok leerde dat de gerookte zalm op was; dus dan maar uit blik - 'zalm is zalm, wat was het probleem?' Geen zin in discussie en geen trek meer- voor mij ook geen Fletcher meer👎🏻

Datum van verblijf: december 2023
Beoordeeld op 29 januari 2024

Geen eigen parking en op gratis parking is het op drukke ogenblikken zoeken naar een plaatsje, goed basis hotel, zeer goed ontbijt met vriendelijke bediening, restaurant zeer donker met niet zo uitgebreide kaart, goede kamer met goed bed, kleine badkamer, hotel niet rustige gelegen tussen al die drukke banen,..

Datum van verblijf: januari 2024