Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fijne ambiance! Goed eten.”
Beoordeling van Branding Beachclub

Branding Beachclub
Geclassificeerd als nr. 11 van 114 Restaurants in Noordwijk
Keukens: Internationaal
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
5 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie strandtent met vriendelijk personeel en fijne ambiance.
Eindelijk weer binnen eten!
Gerechten zijn goed van smaak, voldoende qua portie, goed gebalanceerd maar ook wel aan de prijs. Gerechten werden echter niet allemaal tegelijkertijd uitgeserveerd (+/- 5 minuten tussen eerste en laatste gerecht). Bij doorgeven bestelling expliciet aangegeven geen rucola te wensen, boodschap helaas niet doorgekomen tot in de keuken.

Datum van bezoek: mei 2021
Bedank Robberttot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (709)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 710 beoordelingen

3 juni 2021 beoordeeld

De maaltijden en drankjes waren prima, leuk menu.
Echter toen ik aangaf zwanger te zijn en daarom geen parmaham op mijn pizza te willen, werd mij gegarandeerd dat de ham gedroogd zou zijn en absoluut geen kwaad kan in de zwangerschap. Dit heb ik toen besteld. De ham was echter echt rauw en niet veilig voor zwangeren.
Dit vind ik toch wel belangrijke kennis die een restaurant hoort te weten, terwijl zij mij op het hart drukten dat het echt veilig zou zijn.
Kortom, ik ben toch teleurgesteld.

Datum van bezoek: juni 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lomo365
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 mei 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Met goed weer zit je prima bij branding. Het interieur is helemaal wat je zoekt bij een beachclub! Het eten is lekker, de bediening is wat vrij maar past bij het sfeertje.

Met harde wind en/of regen blijf hier weg. Waar je bij andere beachclubs heel beschut en warm kan zitten op het terras in coronatijd lukt dat hier niet. Vol in de wind en matige overkapping. Wij hebben snel een hoofdgerecht genomen en zijn vertrokken.

Datum van bezoek: april 2021
Bedank Aniek13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijne strandtent, vriendelijk personeel ietwat jong maar mega enthousiast!! De kaart is perfect voor een middagje borrelen. Verwacht geen ultiem 3 gangen menu maar heerlijke gerechtjes voor bij je biertje of cocktail. Prijs kwaliteit erg goed!!

Datum van bezoek: mei 2021
1  Bedank riccharddil
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere Heisse Choco Rum/ Sahne gehad op strand na lange wandeling. Mooi afhaalloket/ Bar opgesteld
Waar men van drankjes en tapas kon genieten.Omgeven door besneeuwde duinen en ijs op strand. We waanden ons in Oostenrijk,

Datum van bezoek: februari 2021
Bedank Ben G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Branding Beachclub bekeken, bekeken ook

 

In Branding Beachclub geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.